Se våra bästa deckarserier i sommar

Ta med dig sommarens bästa deckarserier vart du vill i Sverige och avnjut dem där du är. Här finns både brittiska och amerikanska kriminalserier som räcker hela semestern.

Mysiga sommarkvällar och kusliga mordgåtor - med Com Hem Play kan du ta med dig sommarens bästa deckarserier och se på semestern eller lovet. Vilken deckare vill du streama i sommar? Vi har allt från de bästa brittiska kriminalserierna som Kommissarie Lewis och Line of Duty till populära Criminal Minds och hyllade serien American Crime. Här kommer några tips som vi har samlat i en guide.

Kommissarie Lewis

Den fristående fortsättningen på den klassiska brittiska kriminalserien Morse. Kommissarie Robbie Lewis var Morses assistent och han kliver nu ut ur läromästarens skugga för att lösa en rad spännande mordgåtor och har själv en yngre assistent – den ambitiöse Hathaway.
Streama hela säsong 1-7 av Kommissarie Lewis från Cirkus.

Tv-nyheter-American-Crime-med-logga

American Crime

Gillar du kriminalserier men känner att du vill ha lite mer djup och ett annorlunda perspektiv? Då ska du se American Crime. Den här serien utgår från alla inblandades olika perspektiv, främst offrens och de misstänktas familjer. Den går in på ett djupare plan än de flesta kriminalserier vad gäller förutfattade meningar kring tro, familj, kön, ras och klass, och hur dessa påverkar rättssystemet.
Streama hela säsong 1-2 av American Crime från ABC Studios.
Tv-nyheter-Vera-med-logga

Vera

Storbritannien är bland annat känt för sina välgjorda kriminalserier och bland dessa kan nämnas Vera. Seriens huvudperson är Vera Stanhope som är en rättfram kriminalkommissarie i norra England som är besatt av sitt arbete. Hon möter världen med en frätande kvickhet och inte så sällan ett uruselt humör, ofta påverkat av att hon inte är känd för att spotta i glaset.
Streama hela säsong 1-4 av Vera från Cirkus.

Tv-nyheter-The-Catch-med-logga

The Catch

Alice Vaughan är inte bara den bästa privatdetektiven i Los Angeles – hon är också en kvinna som du inte vill bråka med. När hennes fästman försvinner efter att ha lurat henne på miljoner ger hon sig ut på jakt. Det spelar ingen roll vart jakten leder eller vilka hemligheter hon måste hålla under vägen – Alice ger allt för att fånga sin man.
Streama hela säsong 1 av The Catch från ABC Studios.

Tv-nyheter-Line-of-Duty-med-logga

Line of Duty

I BBC-serien Line of Duty omplaceras kriminalinspektören Steve Arnott till en anti-korruptionsenhet, efter att av misstag ha skjutit en man. Tillsammans med kriminalassistent Kate Fleming får han i uppdrag att leda utredningen om en framgångsrik kriminalkommissarie.
Streama hela säsong 1-2 av Line of Duty från Cirkus.

Tv-nyheter-criminal-minds-med-logga

Criminal Minds

Du har väl inte missat thrillerserien Criminal Minds? I den här kända kriminalserien arbetar ett profileringsteam från FBI:s enhet för beteendeanalyser med att spåra seriemördare över hela USA. Criminal Minds skiljer sig från många andra kriminalserier då den riktar in sig mer på brottslingen än på själva brottet.
Streama säsong 1-11 av Criminal Minds från ABC Studios.

Så ser du serierna från Cirkus och ABC Studios

Playtjänsten ABC Studios ingår i abonnemanget TV Guld. Om du har något annat av våra abonnemang kan du köpa ABC Studios som tillvalskanal, så du också får avnjuta alla spännande och välgjorda amerikanska serier.

Cirkus är en playtjänst som ingår i TV Guld och TV Silver, men även kan köpas separat som tillval. Du kan se båda playtjänsterna i din TiVo-box eller via Com Hem Play som finns både som app och webbtjänst.