Deep State - ny serie på FOX

Deep State är FOX senaste storsatsning, som sänds i 50 länder. I spännande spionmiljö ser vi bland annat svenske Fares Fares i rollistan.

Den före detta spionen Max Easton lever ett lugnt tillbakadraget liv med sin familj, fru och två barn, på landsbygden i Frankrike, när han kallas in av MI6 för att städa upp. Men istället för en kort ”comeback” hamnar Max mitt i ett hemligt krig där underrättelsetjänster använder kaoset i Mellanöstern som sitt främsta vapen. Max går in i ett farligt spel med höga insatser där kraftfulla företag visar att de är villiga att göra vad som helst för att skydda sitt rykte och begrava sina hemligheter. Samtidigt befinner sig Max i en känslomässig berg-och-dalbana med en familj i kris som inte känner till hans egentliga bakgrund och där intima och intensiva personliga relationer sätts på spel.

Embedded content: https://youtu.be/FchfcoxZKH0

Deep State är egenproducerad av FOX Networks Groups och den visas i 50 länder. Den är skapad av Matthew Parkhill (Rogue), Simon Maxwell (American Odyssey) och Steve Thompson (Sherlock, Dr Who). Serien utspelar sig bland annat i Storbritannien, USA, Iran, Libanon och Frankrike.

I rollerna ser du bland annat Mark Strong, Joe Dempsie, Karima McAdams och Fares Fares.

Så ser du Deep State

Deep State sänds måndagar 21.55 på FOX, som ingår i alla våra tv-abonnmenang. Välj själv vilket som passar dig bäst: Tv-abonnemang