Den blomstertid nu kommer

Vad händer om Sverige blir attackerat av en mystisk främmande makt? Det är temat som behandlas i Crazy Pictures svenska katastrof-thriller Den blomstertid nu kommer.

Sverige har utsats för en attack av en mystisk främmande makt. Samtidigt tvingas Alex (Christoffer Nordenrot) tillbaka till sin barndomsby där han måste försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna (Lisa Henni), medan de gemensamt kämpar för att överleva.

Den blomstertid nu kommer är producerad av norrköpingsbaserade filmkollektivet Crazy Pictures, mest kända för sina hyllade och omtalade Youtube-filmer ”Poesi för fiskar”. Filmen är kollektivets första långfilm och har med sina spektakulära specialeffekter och dystopiska miljöer tagit sju år att slutföra. I somras hade filmen efterlängtad biopremiär och har sedan dess lockat över 110 000 biobesökare i Sverige, sålts till över 80 länder, vunnit pris för sina specialeffekter och hyllats av recensenter över hela världen. 

När filmen nu når hyrfilmsbutiken får du även den unika möjligheten att följa med in bakom kulisserna och höra skådespelarna själva berätta om den tuffa inspelningen med flygscener, stunts, kyla och mängder med regn.

Följ med in bakom kulisserna här.

Så hyr du Den blomstertid nu kommer

• I din Tv hub: Under hem -> Premiärer
• I din TiVo-box: Under Play & Film -> Premiärer
• I Com Hem Play: Under Butik -> Premiärer