Vi frivisar Disneys kanaler

Nu kan barnen få se sina Disney-favoriter hur mycket de vill fram till den 7 januari - det är nämligen frivisning av kanalerna Disney Channel, Disney XD och Disney Junior!
© 2018 Disney

Frivisningen öppnar upp en hel värld av roliga serier för stora och små barn. Eftersom många av programmen har Sju dagars omstart behöver man inte bry sig så mycket om sändningstiderna, utan kan titta på dem lite när man vill. Dessutom finns de tillgängliga i Com Hem Play och kan tas med ut i naturen i paddan eller mobilen.

Olofs frostiga äventyr

Det är den första julhelgen sedan stadens portar öppnades, och Anna och Elsa har ordnat julfirande för hela Arendal. Till deras förvåning stannar inte stadsborna särskilt länge, utan ger sig av hemåt för att fira jul enligt sina egna seder, och då inser Anna och Elsa att de inte har några egna familjetraditioner. Olof får ge sig ut och leta i kungadömet för att hitta de finaste traditionerna och rädda den första julen åt sina vänner. Kortfilmen är 21 minuter lång.
Se filmen på Disney Channel på kanalplats 154
Eller när som helst i Com Hem Play

musse-artikel-logga

Musse och Racergänget

Tippen toppen! De sex vännerna är på gång igen. Musse, Kalle, Långben , Mimmi och Kajsa driver en bilverkstad i Tipptoppstan och de tävlar allihop världen över med sina racerbilar, som kan ändra färg och form. När det inte gör det jobbar Kajsa och Mimmi med sitt företag Glada hjälpen. De hjälper andra med olika göromål. Klara färdiga, kör! Nu ger vi oss ut på ett äventyr med Musse och hans vänner.
Måndag till fredag 11.50 på Disney Jr på kanalplats 156
Eller när som helst i Com Hem Play

kc-artikel

K.C. Hemlig agent

Tonåringen K.C. Cooper blir regeringens nyaste hemliga agent! Följ henne när hon får lära sig att när man växer upp i en familj med spioner, innebär det att man delar alla uppdrag.
Måndag till fredag 18.05 på Disney Channel på kanalplats 154 (kanalplats 159 för Disney Channel HD)
Eller när som helst i Com Hem Play
starwars-artikel

Star Wars

I samband med den nya Star Wars-film The Last Jedi kommer Disney XD att sända Star Wars-serier från måndagen den 18 december till och med söndagen den 31 december. Då kommer du kunna se serier som Star Wars Rebels, Star Wars: The New Yoda Chronicles, Star Wars: Freemaker Adventures och Star Wars: Droid Tales.
Du hittar Disney XD på kanalplats 155
nemo-artikel

Filmer i jul

Börja julfirandet med en Disneyfilm, från den 23 december till och med den 26 december kan du se filmer som Hitta Nemo, Tingeling och Älvornas hemlighet och Robin Hood.
Filmerna börjar 18.30 på Disney Channel på kanalplats 154 (kanalplats 159 för Disney Channel HD)

Så ser du frivisningen

Du hittar kanalerna som frivisas på följande kanalplatser:
154 Disney Channel
155 Disney XD
156 Disney Junior
159 Disney Channel HD

Om du och/eller barnen är sugna på att fortsätta titta på kanalerna efter frivisningen, ingår de i TV Guld och kan även köpas till separat som tillvalskanaler.