Ny film med Beck från C More i playbiblioteket

Du missar väl inte nästa Beck-film? Ny kan du se den spännande "Ditt eget blod" i playbiblioteket från C More!

En man misshandlas till döds i Mellanöstern. I Stockholm försvinner en ung kvinna på väg hem från sitt arbete. Två händelser som kommer att visa sig ha med varandra att göra. Eftersom Martin Beck har sagt upp sig, leder Steinar Hovland sökandet efter den försvunna flickan. Men Martin dras in fallet, när han väljer att hjälpa Säpo att utreda en misstänkt terrorist. Snart inser man att man kämpar mot klockan, för att förhindra en katastrof.

I huvudrollen hittar vi som vanligt Peter Haber som Martin Beck och Kristofer Hivju som den karismatiske nykomlingen Steinar Hovland. Det finns andra välbekanta karaktärer som är spanarna Oskar spelad av Måns Nathanaelson och Jenny spelad av Anna Asp, utredaren Ayda spelad av Elmira Arikan samt Klas Fredén som spelas av Jonas Karlsson.

Fyra nya filmer

Filmen är den första av fyra nya filmer som kommer under våren. Martin Beck går här till botten med känslan om den stillsamma pensionärstillvaron verkligen är något för honom, samtidigt som Steinar Hovland får en alltmer självklar och central position i gruppen.

Konkurrens, familjeproblem och avundsjuka skakar om teamet både på det professionella och det privata planet och utsätter den annars så sammansvetsade Beck-gruppen för stora påfrestningar – samtidigt som svåra brott ska lösas.

Så ser du alla Beck-filmer

Tillsammans med de tidigare filmerna kommer det finnas sammanlagt 38 Beck-filmer. Det är den längsta svenska filmserien genom tiderna och i en Ipsos-undersökning har Beck också visat sig vara svenskens favorit bland filmpoliser.

För att se "Ditt eget blod" (och alla andra filmerna med Beck) i playbiblioteket behöver du ett av våra abonnemang med C More. I TiVo hittar du filmen under Play & Film / Play / Playtjänster / C More / Premiärer.