För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem som huvudsponsor för DN Galan 2013

Com Hem går in som huvudsponsor för den internationellt erkända DN Galan som ingår i den globala tävlingsserien IAAF Diamond League. Inom båda organisationer är förväntningar positiva inför samarbetet.

Com Hem går in som huvudsponsor för den internationellt erkända DN Galan som ingår i den globala tävlingsserien IAAF Diamond League.
Inom båda organisationer är förväntningar positiva.
– Det är med en mycket positiv känsla som DN Galan inleder detta samarbete med Com Hem. Com Hem är ett erkänt varumärke med snabbhet inom bredbandsområdet som en viktig styrka. Det gör att de passar mycket väl som huvudsponsor för vår fartfyllda gala, kommenterar Stadionklubbarnas verksamhetschef Anders Tallgren.

"Stolta sponsorer av DN Galan"

Inom Com Hem passar detta åtagande bra in i en mycket aktiv period inom företaget.
– Det händer mycket på Com Hem till hösten och därför vill vi synas i många olika typer av sammanhang. Vi står inte minst inför en lansering på bredbandssidan där det kommer gå riktigt fort, och det vet vi att det kan göra inom grenar på DN Galan också. I allmänhet tycker vi om sport och idrott på Com Hem och är därför stolta sponsorer av DN Galan som är ett av Sveriges främsta idrottsevenemang, säger Tomas Franzén som är vd på Com Hem.

Om DN Galan

IAAF Diamond League inkluderar 14 tävlingar i fyra världsdelar. En av dessa är DN Galan som i år genomförs torsdagen den 22 augusti. Mer information om DN Galan hittar du här!

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter