För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem som huvudsponsor för DN Galan 2013

Com Hem går in som huvudsponsor för den internationellt erkända DN Galan som ingår i den globala tävlingsserien IAAF Diamond League. Inom båda organisationer är förväntningar positiva inför samarbetet.

Com Hem går in som huvudsponsor för den internationellt erkända DN Galan som ingår i den globala tävlingsserien IAAF Diamond League.
Inom båda organisationer är förväntningar positiva.
– Det är med en mycket positiv känsla som DN Galan inleder detta samarbete med Com Hem. Com Hem är ett erkänt varumärke med snabbhet inom bredbandsområdet som en viktig styrka. Det gör att de passar mycket väl som huvudsponsor för vår fartfyllda gala, kommenterar Stadionklubbarnas verksamhetschef Anders Tallgren.

"Stolta sponsorer av DN Galan"

Inom Com Hem passar detta åtagande bra in i en mycket aktiv period inom företaget.
– Det händer mycket på Com Hem till hösten och därför vill vi synas i många olika typer av sammanhang. Vi står inte minst inför en lansering på bredbandssidan där det kommer gå riktigt fort, och det vet vi att det kan göra inom grenar på DN Galan också. I allmänhet tycker vi om sport och idrott på Com Hem och är därför stolta sponsorer av DN Galan som är ett av Sveriges främsta idrottsevenemang, säger Tomas Franzén som är vd på Com Hem.

Om DN Galan

IAAF Diamond League inkluderar 14 tävlingar i fyra världsdelar. En av dessa är DN Galan som i år genomförs torsdagen den 22 augusti. Mer information om DN Galan hittar du här!

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer