För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem är bredbandsleverantör till DreamHack

Com Hem till DreamHack Winter 2016

Nu är det dags för #DHW16 och självklart kommer vi vara där. Du kommer väl också till Jönköping?

Precis som i somras är det Com Hem som ser till att DreamHack har tillgång till Sveriges snabbaste bredband och får världens största digitala festival att fungera så smidigt som möjligt. Eftersom hastighet och stabilitet är viktigt både för oss och deltagarna hoppas vi att det blir minst lika lyckat som senast.

Com Hem till vår monter

Du hittar oss i D-hallen och vår monter kommer vara så spektakulär att du inte kan missa den. Där kan du uppleva äkta VR, snacka med oss och vara med i olika tävlingar. Varje dag kommer du bland annat kunna vinna ett Sony PlayStation 4 Pro 1TB med VR-headset. Kom bara förbi och se vad som är på gång för tillfället!

DreamHack är världens största digitala festival

DreamHacks kärna och ursprung är LAN-partyt, med de två stora svenska festivalerna DreamHack Summer i juni och DreamHack Winter i november.

DreamHack arrangerar även evenemang och tävlingar i stora delar av Europa och i Nordamerika. Evenemangen är en plattform för esport, kunskap, kreativa tävlingar, musikartister som uppträder, föreläsningar av spelutvecklare, internet & spelkultur, cosplay, mässan DreamExpo och mycket mycket mer.

Under 2015 hade DreamHack över 192 000 besökare på sina evenemang och drygt 72 miljoner unika tittare som följde livesändningarna på nätet.

Följ vad som händer på #DHW16

Vill du också ha hypersnabbt bredband?

Då tycker vi du ska kolla in Bredband 1 Gbit. Snabbare än så blir det inte!

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer