För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Herrar handboll

EM i handboll på TV3

Den 15-31 januari spelas EM i handboll för herrar i Polen. Sveriges matcher visas på TV3 och det blir förhoppningsvis drygt två veckors deltagande för det svenska laget.

Det är ett nederlagstippat svenskt landslag som kommer till årets turnering, med tre smärtsamma förluster i genrepet i Spanien. Men som underdogs har de allt att vinna och trots den svåra lottningen mot Slovenien, Tyskland och Spanien finns möjligheter att krångla sig vidare från gruppen.

Du ser hela mästerskapet i TV3 och TV10, med Sveriges matcher i TV3 (och TV3 HD) kommenterade av radarparet Robert Perlskog och Claes Hellgren. De pratglada herrarna gör sitt trettionde(!) mästerskap tillsammans och är redo att guida oss bland japanare och mittnior, in i gurkburkar och förbi sidspärrar under två händelserika veckor.

Eftersom sport ses bäst i HD, rekommenderar vi TV3 HD som ingår i abonnemangen TiVo Max och TiVo Plus och som också kan köpas som tillvalskanal. Då får du knivskarp bild och en fantastisk visuell upplevelse oavsett hur det går i matcherna.

Sveriges matcher i gruppspelets Grupp C spelas enligt nedan:

Lördagen den 16 januari
Sverige-Slovenien 20.45 i TV3 och TV3 HD

Måndagen den 18 januari
Tyskland-Sverige 20.30 i TV3 och TV3 HD

Onsdagen den 20 januari
Spanien-Sverige 20.00 i TV3 och TV3 HD

Därefter blir det spel i mellanrundan, som inleds på torsdagen och pågår i en vecka och följs av slutspelets semifinaler och final.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer