Herrar handboll

EM i handboll på TV3

Den 15-31 januari spelas EM i handboll för herrar i Polen. Sveriges matcher visas på TV3 och det blir förhoppningsvis drygt två veckors deltagande för det svenska laget.

Det är ett nederlagstippat svenskt landslag som kommer till årets turnering, med tre smärtsamma förluster i genrepet i Spanien. Men som underdogs har de allt att vinna och trots den svåra lottningen mot Slovenien, Tyskland och Spanien finns möjligheter att krångla sig vidare från gruppen.

Du ser hela mästerskapet i TV3 och TV10, med Sveriges matcher i TV3 (och TV3 HD) kommenterade av radarparet Robert Perlskog och Claes Hellgren. De pratglada herrarna gör sitt trettionde(!) mästerskap tillsammans och är redo att guida oss bland japanare och mittnior, in i gurkburkar och förbi sidspärrar under två händelserika veckor.

Eftersom sport ses bäst i HD, rekommenderar vi TV3 HD som ingår i abonnemangen TiVo Max och TiVo Plus och som också kan köpas som tillvalskanal. Då får du knivskarp bild och en fantastisk visuell upplevelse oavsett hur det går i matcherna.

Sveriges matcher i gruppspelets Grupp C spelas enligt nedan:

Lördagen den 16 januari
Sverige-Slovenien 20.45 i TV3 och TV3 HD

Måndagen den 18 januari
Tyskland-Sverige 20.30 i TV3 och TV3 HD

Onsdagen den 20 januari
Spanien-Sverige 20.00 i TV3 och TV3 HD

Därefter blir det spel i mellanrundan, som inleds på torsdagen och pågår i en vecka och följs av slutspelets semifinaler och final.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter