En påsk full av överraskningar i Disney Channel

Nu är äntligen våren och påsken här! Disney Channel har laddat upp med en massa härliga filmer i sin tablå under påskhelgen.

Nu är äntligen våren och påsken här! Disney Channel har laddat upp med en massa härliga filmer i sin tablå under påskhelgen.

Eller vad sägs om Ringaren från Notre Dame (visas 4 april kl 12.05), Toy Story 3 (3 april kl 18.35), Törnrosa (4 april kl 18.35), Bilar 2 (3 april 08.05), Skönheten och Odjuret (5 april kl 18.35) och många fler? Det blir magiska höjdpunkter och välkända karaktärer med mycket glädje, humor, lycka, spänning och skoj. Alla filmer ser du på Disney Channel.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter