För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En påsk full av överraskningar i Disney Channel

Nu är äntligen våren och påsken här! Disney Channel har laddat upp med en massa härliga filmer i sin tablå under påskhelgen.

Nu är äntligen våren och påsken här! Disney Channel har laddat upp med en massa härliga filmer i sin tablå under påskhelgen.

Eller vad sägs om Ringaren från Notre Dame (visas 4 april kl 12.05), Toy Story 3 (3 april kl 18.35), Törnrosa (4 april kl 18.35), Bilar 2 (3 april 08.05), Skönheten och Odjuret (5 april kl 18.35) och många fler? Det blir magiska höjdpunkter och välkända karaktärer med mycket glädje, humor, lycka, spänning och skoj. Alla filmer ser du på Disney Channel.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter