Hyr film i påsk från 19 kronor

Ett påskägg fyllt med film!

Nu är äntligen våren och påsken här och vi har fyllt ett påskägg till bredden med filmer för hela familjen! Fram till 3 april hittar du populära titlar som Så ock på jorden, Fast & Furious 7 och Kung Fu Panda för bara 19 kronor i filmbutiken. Och mycket mer!

En påsk full av många överraskningar

Om långfredagen känns extra lång, eller om släkten aldrig vill gå hem från påskdagens middag, så kan du alltid slå på en film i din TiVo-box.

Och om inte något av förslagen ovan passar, varför inte kolla in en av årets stora animerade succéer, familjeäventyret Den stora nötkuppen, som handlar om den coola ekorren Charlie och hans kamp för överlevnad? Eller kanske Ett päron till farsa: Nästa generation, som är den senaste delen i den klassiska komediserien om familjen Griswold.

Är du sugen på actionkomedi kan vi rekommendera årets roligaste film inom genren: Spy, med Melissa McCarthy i rollen som den hemliga agenten Susan Cooper infiltrerar en grupp vapensmugglare för att kunna förhindra en internationell katastrof.

Det här är bara några exempel på filmer som du hittar i filmbutiken från bara 19 kronor (29 kr för HD-versioner). Gå bara in i temat ”Påsk – från 19 kr” och leta själv. Du kommer hitta mängder av bra film!

HD-fynd!

Vi har även ett antal utvalda filmer i HD-kvalitet för endast 19 kronor. Se exempelvis Leviathan och Passion of the Christ med knivskarp bild!

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Så hyr du film i TiVo

Visa fler nyheter

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter