För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hyr film i påsk från 19 kronor

Ett påskägg fyllt med film!

Nu är äntligen våren och påsken här och vi har fyllt ett påskägg till bredden med filmer för hela familjen! Fram till 3 april hittar du populära titlar som Så ock på jorden, Fast & Furious 7 och Kung Fu Panda för bara 19 kronor i filmbutiken. Och mycket mer!

En påsk full av många överraskningar

Om långfredagen känns extra lång, eller om släkten aldrig vill gå hem från påskdagens middag, så kan du alltid slå på en film i din TiVo-box.

Och om inte något av förslagen ovan passar, varför inte kolla in en av årets stora animerade succéer, familjeäventyret Den stora nötkuppen, som handlar om den coola ekorren Charlie och hans kamp för överlevnad? Eller kanske Ett päron till farsa: Nästa generation, som är den senaste delen i den klassiska komediserien om familjen Griswold.

Är du sugen på actionkomedi kan vi rekommendera årets roligaste film inom genren: Spy, med Melissa McCarthy i rollen som den hemliga agenten Susan Cooper infiltrerar en grupp vapensmugglare för att kunna förhindra en internationell katastrof.

Det här är bara några exempel på filmer som du hittar i filmbutiken från bara 19 kronor (29 kr för HD-versioner). Gå bara in i temat ”Påsk – från 19 kr” och leta själv. Du kommer hitta mängder av bra film!

HD-fynd!

Vi har även ett antal utvalda filmer i HD-kvalitet för endast 19 kronor. Se exempelvis Leviathan och Passion of the Christ med knivskarp bild!

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Så hyr du film i TiVo

Visa fler nyheter

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter