För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Frivisning av Eurosport resten av maj

Nu när Eurosport fyller 25 år vill vi gärna vara med och fira! Det gör vi genom att frivisa deras fyra kanaler.

Se bland annat Giro d’Italia under maj månads frivisning av Eurosport. Loppet pågår mellan 9 maj och 1 juni och sträcker sig från Belfast i Nordirland till Trieste i Italien.

Fyra kanaler frivisas resten av maj

Nu när Eurosport fyller 25 år vill vi gärna vara med och fira! Det gör vi genom att frivisa deras fyra kanaler

  • Eurosport
  • Eurosport HD
  • Eurosport 2
  • Eurosport 2 HD

Du vet väl att Eurosport 2 HD är en ny kanal som sänder matcher, lopp, mästerskap och tävlingar i HD-kvalitet? Den ingår i paketen TiVo Max och TiVo Plus och ligger på kanalplats 100 - lätt att komma ihåg - och kostar vanligtvis 59 kr/mån som Tillvalskanal. Men under frivisningen betalar du alltså ingenting! För att kunna se HD-kanalerna behöver du en digitalbox som klarar av HD, det kan du läsa mer om här.

Frivisningen pågår under resten av maj, vilket innebär att du hinner se sändningar från både cykelloppet Giro d’Italia och Franska öppna mästerskapen i tennis. Och mycket, mycket mer.

Övriga kanaler hittar du på följande kanalplatser:
Eurosport: 101
Eurosport HD: 102
Eurosport 2: 103

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer