Frivisning av Eurosport resten av maj

Nu när Eurosport fyller 25 år vill vi gärna vara med och fira! Det gör vi genom att frivisa deras fyra kanaler.

Se bland annat Giro d’Italia under maj månads frivisning av Eurosport. Loppet pågår mellan 9 maj och 1 juni och sträcker sig från Belfast i Nordirland till Trieste i Italien.

Fyra kanaler frivisas resten av maj

Nu när Eurosport fyller 25 år vill vi gärna vara med och fira! Det gör vi genom att frivisa deras fyra kanaler

  • Eurosport
  • Eurosport HD
  • Eurosport 2
  • Eurosport 2 HD

Du vet väl att Eurosport 2 HD är en ny kanal som sänder matcher, lopp, mästerskap och tävlingar i HD-kvalitet? Den ingår i paketen TiVo Max och TiVo Plus och ligger på kanalplats 100 - lätt att komma ihåg - och kostar vanligtvis 59 kr/mån som Tillvalskanal. Men under frivisningen betalar du alltså ingenting! För att kunna se HD-kanalerna behöver du en digitalbox som klarar av HD, det kan du läsa mer om här.

Frivisningen pågår under resten av maj, vilket innebär att du hinner se sändningar från både cykelloppet Giro d’Italia och Franska öppna mästerskapen i tennis. Och mycket, mycket mer.

Övriga kanaler hittar du på följande kanalplatser:
Eurosport: 101
Eurosport HD: 102
Eurosport 2: 103

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter