Exklusiv världspremiär för Beck - Utan uppsåt på C More

Den 3 mars är det äntligen premiär för Beck - Utan uppsåt på C More. Se den på premiären eller streama den när du vill via C Mores playtjänst i din TiVo-box!

Beck-gruppen, med Alex Beijer som ny gruppchef, får ett fall där en 12-årig flicka hittat sin mamma död nedanför trappan i hemmet. Är det en olycka eller ville någon den ensamstående mamman något ont? Det visar sig att familjen lever med skyddad identitet och under utredningens gång tar fallet flera överraskande vändningar.

"Utan uppsåt" är den 37:e filmen i serien med Peter Haber som Martin Beck. I filmen ser vi också Kristofer Hivju som Steinar Hovland.

Så ser du Beck - Utan uppsåt

Premiärvisningen sker 21.00 på lördag 3 mars, på C More. Om du missar den så kan du streama den när du vill via C Mores playtjänst i din TiVo-box. Allt som behövs är något av abonnemangen C More Standard eller C More Premium.

Tryck bara på knappen Play & Film på din fjärrkontroll och leta upp filmen!

Dessutom ser du Beckfilmen via C Mores streamingtjänst, cmore.se och i C More-appen, helt kostnadsfritt när du loggar in med dina kunduppgifter från Com Hem.

Mer Beck att se fram emot

Ytterligare en ny Beck-film kommer att ha premiär i april på C More. Räknar man in den filmen så kommer det totalt ha gjorts 38 Beck-filmer. Det är den längsta svenska filmserien genom tiderna, och i en Ipsos-undersökning har Beck också visat sig vara svenskens favorit bland filmpoliser. Nio av tio svenskar har sett minst en Beck-film!