För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tjejerna i F19-landslaget

F19-landslaget i EM-semifinal

Våra svenska fotbollshjältar blir bara yngre och yngre. Knappt har vi hunnit hem från Kungsträdgården och dansat färdigt i fontänerna över U21-grabbarnas succé i EM i Tjeckien, förrän det är dags att följa tjejerna i F19-landslaget.

F19-landslaget i fotboll har spelat bra i gruppspelet i EM i Israel. Ska man lyckas göra om bedriften från 2012, när det blev seger i finalen och guldmedaljer i EM?

Våra svenska fotbollshjältar blir bara yngre och yngre. Knappt har vi hunnit hem från Kungsträdgården och dansat färdigt i fontänerna över U21-grabbarnas succé i EM i Tjeckien, förrän det är dags att följa tjejerna i F19-landslaget. Deras framgångar i EM-slutspelet i Israel är värda att bänka sig i tv-soffan framför.

Efter två segrar i gruppspelet stod det klart att de kvalificerat sig för VM nästa år, men också för fredagens semifinal. Klockan 18.00 fredagen den 24 juli är det dags att ta sig an Tyskland. Matchen visas i Eurosport (kanalplats 101) och Eurosport HD (102).

Förhoppningsvis blir det även final den efterföljande måndagen (27 juli) men först gäller alltså att göra det som gamlingarna i A-landslaget misslyckades med i Kanada: täppa till truten på tyskorna! Nu håller vi tummarna för nya svenska framgångar. Heja Sverige!

Eurosport och Eurosport HD ingår i våra kanalpaket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas separat som tillval.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer