För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tjejerna i F19-landslaget

F19-landslaget i EM-semifinal

Våra svenska fotbollshjältar blir bara yngre och yngre. Knappt har vi hunnit hem från Kungsträdgården och dansat färdigt i fontänerna över U21-grabbarnas succé i EM i Tjeckien, förrän det är dags att följa tjejerna i F19-landslaget.

F19-landslaget i fotboll har spelat bra i gruppspelet i EM i Israel. Ska man lyckas göra om bedriften från 2012, när det blev seger i finalen och guldmedaljer i EM?

Våra svenska fotbollshjältar blir bara yngre och yngre. Knappt har vi hunnit hem från Kungsträdgården och dansat färdigt i fontänerna över U21-grabbarnas succé i EM i Tjeckien, förrän det är dags att följa tjejerna i F19-landslaget. Deras framgångar i EM-slutspelet i Israel är värda att bänka sig i tv-soffan framför.

Efter två segrar i gruppspelet stod det klart att de kvalificerat sig för VM nästa år, men också för fredagens semifinal. Klockan 18.00 fredagen den 24 juli är det dags att ta sig an Tyskland. Matchen visas i Eurosport (kanalplats 101) och Eurosport HD (102).

Förhoppningsvis blir det även final den efterföljande måndagen (27 juli) men först gäller alltså att göra det som gamlingarna i A-landslaget misslyckades med i Kanada: täppa till truten på tyskorna! Nu håller vi tummarna för nya svenska framgångar. Heja Sverige!

Eurosport och Eurosport HD ingår i våra kanalpaket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas separat som tillval.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter