Tjejerna i F19-landslaget

F19-landslaget i EM-semifinal

Våra svenska fotbollshjältar blir bara yngre och yngre. Knappt har vi hunnit hem från Kungsträdgården och dansat färdigt i fontänerna över U21-grabbarnas succé i EM i Tjeckien, förrän det är dags att följa tjejerna i F19-landslaget.

F19-landslaget i fotboll har spelat bra i gruppspelet i EM i Israel. Ska man lyckas göra om bedriften från 2012, när det blev seger i finalen och guldmedaljer i EM?

Våra svenska fotbollshjältar blir bara yngre och yngre. Knappt har vi hunnit hem från Kungsträdgården och dansat färdigt i fontänerna över U21-grabbarnas succé i EM i Tjeckien, förrän det är dags att följa tjejerna i F19-landslaget. Deras framgångar i EM-slutspelet i Israel är värda att bänka sig i tv-soffan framför.

Efter två segrar i gruppspelet stod det klart att de kvalificerat sig för VM nästa år, men också för fredagens semifinal. Klockan 18.00 fredagen den 24 juli är det dags att ta sig an Tyskland. Matchen visas i Eurosport (kanalplats 101) och Eurosport HD (102).

Förhoppningsvis blir det även final den efterföljande måndagen (27 juli) men först gäller alltså att göra det som gamlingarna i A-landslaget misslyckades med i Kanada: täppa till truten på tyskorna! Nu håller vi tummarna för nya svenska framgångar. Heja Sverige!

Eurosport och Eurosport HD ingår i våra kanalpaket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas separat som tillval.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter