För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Femte säsongen av Game of Thrones är här

Måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 är HBOs största succéserie tillbaka! Det betyder att väntan snart är över för alla er Game of Thrones-fans, som är vana att se de nyaste avsnitten av er favoritserie bara timmar efter att de sänds i USA.

Måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 är HBOs största succéserie tillbaka! Det betyder att väntan snart är över för alla er Game of Thrones-fans, som är vana att se de nyaste avsnitten av er favoritserie bara timmar efter att de sänds i USA.

Om du missat de första fyra säsongerna - eller behöver fräscha upp ditt minne - följer här en sammanfattning om vad som hänt och en lägesrapport över var vi befinner oss nu inför den femte.

Jon Snow (Kit Harington) försöker balansera viljorna hos vaktstyrkan Night’s Watch och Stannis Baratheon (Stephen Dillane). Cersei (Lena Headey) ämnar behålla makten i King’s Landing, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) ger sig ut på hemligt uppdrag och Arya (Maisie Williams) söker efter en vän. Tyrion (Peter Dinklage) finner ett kall och Daenerys (Emilia Clarke) inser att kontrollen över Meereen kräver sitt pris.

Bland nya medverkande märks Jonathan Pryce och Keisha Castle-Hughes. Den nya säsongen har tio avsnitt och det första visas måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 på C More Series och C More Series HD.

För att se Game of Thrones behöver du ett abonnemang på C More. Just nu har vi flera erbjudanden, så det är bara att välja ett som passar dig!

Avsnitten kommer vara tillgängliga helt reklamfritt i C More Play i TiVo och dit hittar du genom att navigera dig fram från Play & Filmbutik. Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen. Ett sista TiVo-tips är att lägga in "Game of Thrones" som sökord i din Önskelista och på så vis låta TiVo spela in allt kommande Game of Thrones-material - oavsett vilken kanal det visas på.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer