För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Femte säsongen av Game of Thrones är här

Måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 är HBOs största succéserie tillbaka! Det betyder att väntan snart är över för alla er Game of Thrones-fans, som är vana att se de nyaste avsnitten av er favoritserie bara timmar efter att de sänds i USA.

Måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 är HBOs största succéserie tillbaka! Det betyder att väntan snart är över för alla er Game of Thrones-fans, som är vana att se de nyaste avsnitten av er favoritserie bara timmar efter att de sänds i USA.

Om du missat de första fyra säsongerna - eller behöver fräscha upp ditt minne - följer här en sammanfattning om vad som hänt och en lägesrapport över var vi befinner oss nu inför den femte.

Jon Snow (Kit Harington) försöker balansera viljorna hos vaktstyrkan Night’s Watch och Stannis Baratheon (Stephen Dillane). Cersei (Lena Headey) ämnar behålla makten i King’s Landing, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) ger sig ut på hemligt uppdrag och Arya (Maisie Williams) söker efter en vän. Tyrion (Peter Dinklage) finner ett kall och Daenerys (Emilia Clarke) inser att kontrollen över Meereen kräver sitt pris.

Bland nya medverkande märks Jonathan Pryce och Keisha Castle-Hughes. Den nya säsongen har tio avsnitt och det första visas måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 på C More Series och C More Series HD.

För att se Game of Thrones behöver du ett abonnemang på C More. Just nu har vi flera erbjudanden, så det är bara att välja ett som passar dig!

Avsnitten kommer vara tillgängliga helt reklamfritt i C More Play i TiVo och dit hittar du genom att navigera dig fram från Play & Filmbutik. Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen. Ett sista TiVo-tips är att lägga in "Game of Thrones" som sökord i din Önskelista och på så vis låta TiVo spela in allt kommande Game of Thrones-material - oavsett vilken kanal det visas på.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter