Femte säsongen av Game of Thrones är här

Måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 är HBOs största succéserie tillbaka! Det betyder att väntan snart är över för alla er Game of Thrones-fans, som är vana att se de nyaste avsnitten av er favoritserie bara timmar efter att de sänds i USA.

Måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 är HBOs största succéserie tillbaka! Det betyder att väntan snart är över för alla er Game of Thrones-fans, som är vana att se de nyaste avsnitten av er favoritserie bara timmar efter att de sänds i USA.

Om du missat de första fyra säsongerna - eller behöver fräscha upp ditt minne - följer här en sammanfattning om vad som hänt och en lägesrapport över var vi befinner oss nu inför den femte.

Jon Snow (Kit Harington) försöker balansera viljorna hos vaktstyrkan Night’s Watch och Stannis Baratheon (Stephen Dillane). Cersei (Lena Headey) ämnar behålla makten i King’s Landing, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) ger sig ut på hemligt uppdrag och Arya (Maisie Williams) söker efter en vän. Tyrion (Peter Dinklage) finner ett kall och Daenerys (Emilia Clarke) inser att kontrollen över Meereen kräver sitt pris.

Bland nya medverkande märks Jonathan Pryce och Keisha Castle-Hughes. Den nya säsongen har tio avsnitt och det första visas måndagen den 13 april kl 03.00 och kl 21.00 på C More Series och C More Series HD.

För att se Game of Thrones behöver du ett abonnemang på C More. Just nu har vi flera erbjudanden, så det är bara att välja ett som passar dig!

Avsnitten kommer vara tillgängliga helt reklamfritt i C More Play i TiVo och dit hittar du genom att navigera dig fram från Play & Filmbutik. Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen. Ett sista TiVo-tips är att lägga in "Game of Thrones" som sökord i din Önskelista och på så vis låta TiVo spela in allt kommande Game of Thrones-material - oavsett vilken kanal det visas på.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter