Filmtips på Alla hjärtans dag

Onsdagen den 14 februari är det Alla hjärtans dag! För att du ska få tillbringa kvällen med något mysigt tillsammans med någon du tycker om, har vi tagit fram några filmtips till er.

Vi har plockat fram ett utbud av härliga filmer för 19 kr/st till ditt kvällsmys i soffan eller var du än befinner dig i Sverige. Nu är det möjligt att hyra film på comhemplay.se och titta var man vill i appen. Filmerna hittar du under temat ”Date-night” både där och i Play & Film i TiVo. Om du inte hinner med alla filmer under en kväll, har du fram till den 19 februari på dig.

Några av våra favoriter

Tulpanfeber

I 1600-talets Amsterdam skenar handeln med tulpanlökar, och den så kallade tulpanmanin är ett faktum. En enda tulpanlök kan kosta tio gånger mer än en vanlig årslön, så den exotiska blomman kan göra många människor väldigt rika - och andra väldigt fattiga.

I denna omvälvande tid försöker den välbärgade handelsmannen Cornelis Sandvoort att skapa den totala familjelyckan med sin mycket yngre fru Sophia. När de inte lyckas få barn anlitar Cornelis en ung lovande konstnär att måla deras porträtt som ett arv till eftervärlden. Ett ödesdigert beslut som resulterar i oväntad passion, svek och lögner.

Ingenting och allting

Tonåringen Maddie, som lever ett isolerat liv eftersom hon är allergisk mot allt, faller hejdlöst för pojken Olly som flyttar in i huset bredvid. Men kärleken övervinner alla hinder - och Maddie har en plan.

Passengers

Två passagerare ombord på ett rymdskepp ska transporteras till ett nytt liv på en annan planet. Men resan tar en livsfarlig vändning när de av okänd anledning blir väckta 90 år för tidigt. Medan Jim och Aurora försöker lösa mysteriet börjar de bli förälskade i varandra. Samtidigt hotas deras liv av att skeppet håller på att haverera.

Love actually

En kärlekskomedi där 10 separata historier vävs samman. Vi får bland annat möta premiärministern som förälskar sig i sin medarbetare, författaren som reser till Frankrike med krossat hjärta och det äkta paret som börjar glida isär. Alla drabbas de av kärlek, möjlig och omöjlig, flyktig och passionerad, ögonblicklig kärlek eller kärlek som mognat fram.

Fler filmer i temat "Date-night"

  • Dolda tillgångar
  • Keeping up with the Joneses
  • Logan
  • Logan Lucky
  • Micke & Veronica
  • Så ock på jorden
  • Their finest hour
  • The Rewrite

Så ser du filmerna

Du hittar filmerna under temat ”Date-night”. Du vet väl att det är enkelt att hyra film både på comhemplay.se och i TiVo? Med Com Hem Play är dina filmkvällar inte begränsade till tv-soffan; hyr enkelt film och serier via din laptop på comhemplay.se och titta sedan i appen, var du än befinner dig.