Filmtips från Paramount+

Paramount+ är playtjänsten som erbjuder både de senaste filmerna från Paramount Pictures och klassiker från deras stora filmbibliotek. Här får du några tips på filmer du kan se.
Se Transformers The Last Knight på Paramount+

Transformers: The Last Knight

Människan ligger i krig med Transformers, och Optimus Prime är försvunnen. Nyckeln till mänsklighetens framtida överlevnad ligger i det förflutna – i den begravda historien om hur Transformers först kom till Jorden. Krigets utgång vilar i händerna på en osannolik allians: Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk lord och en Oxford-professor.

Se Transformers: The Last Knight i Com Hem Play

Ghost in the Shell

Ghost-in-the-shell-Paramount-Plus-810x455-c

Major, en elitsoldat till hälften människa, till hälften robot, leder specialstyrkan Section 9 med uppdraget att sätta stopp för de allra värsta brottslingarna och extremisterna. Nu ställs de mot en fiende vars enda mål är att hindra Hanka Robotics teknologiska framsteg.

Se Ghost in the Shell i Com Hem Play

World War Z

World-War-Z-Paramount-Plus-810x455-c

Hela världen har drabbats av en epidemi, där mystiska infektioner förvandlar människor till våldsamt härjande zombier. FN-tjänstemannen Lane övertalas att göra den livsfarliga resan jorden runt och försöka lösa problemet innan hela mänskligheten går under.

Se World War Z i Com Hem Play

Cloverfield

Cloverfield-Paramount-Plus-810x455-c

Fem unga New York-bor arrangerar en avskedsfest för en vän samma natt som ett monster, stort som en skyskrapa, attackerar staden. Filmen berättas genom deras videokamera och visar deras försök att överleva den mest surrealistiska, skräckinjagande händelsen i deras liv.

Se Cloverfield i Com Hem Play

Ännu mer film från Paramount+

Embedded content: https://youtu.be/cqIwHw7sJtM

Så ser du Paramount+

Du ser alla filmer och serier i Com Hem Play, eller i din TiVo-box. Med Com Hem Play ser du innehållet var du vill. Så länge du håller dig inom EU:s gränser.

Paramount+ ingår utan extra kostnad om du har eller köper vårt abonnemang TV Guld. Paramount+ innehåller även +MTV och +Comedy Central med mängder av populära serier.