För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

X-games kommer till Oslo med både vinter- och sommarsporter

Finns det något som inte går att göra på snö?

X-Games brukar populärt kallas för extremsporternas OS och varje år avgörs en vinter- och en sommarversion. I år kombineras det bästa av två världar då vårt grannlands huvudstad står värd för ett X-Games med både vinter- och sommarsporter. Och en stor del av den yppersta världseliten inom skidåkning, snowboard och skateboard kommer vara där!

Sport gör sig bäst i HD och extremsport utgör inget undantag. SVT1 HD är därför platsen att gå till om du vill ha järnkoll på alla tävlingar i X-Games, oavsett om underlaget är snö eller asfalt.

X-Games Oslo sänds i SVT1 HD på följande tider:
Fredag 26 februari 13.30
Lördag 27 februari 16.00
Söndag 28 februari 14.15
Söndag 28 februari 16.30

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter