X-games kommer till Oslo med både vinter- och sommarsporter

Finns det något som inte går att göra på snö?

X-Games brukar populärt kallas för extremsporternas OS och varje år avgörs en vinter- och en sommarversion. I år kombineras det bästa av två världar då vårt grannlands huvudstad står värd för ett X-Games med både vinter- och sommarsporter. Och en stor del av den yppersta världseliten inom skidåkning, snowboard och skateboard kommer vara där!

Sport gör sig bäst i HD och extremsport utgör inget undantag. SVT1 HD är därför platsen att gå till om du vill ha järnkoll på alla tävlingar i X-Games, oavsett om underlaget är snö eller asfalt.

X-Games Oslo sänds i SVT1 HD på följande tider:
Fredag 26 februari 13.30
Lördag 27 februari 16.00
Söndag 28 februari 14.15
Söndag 28 februari 16.30

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter