För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

X-games kommer till Oslo med både vinter- och sommarsporter

Finns det något som inte går att göra på snö?

X-Games brukar populärt kallas för extremsporternas OS och varje år avgörs en vinter- och en sommarversion. I år kombineras det bästa av två världar då vårt grannlands huvudstad står värd för ett X-Games med både vinter- och sommarsporter. Och en stor del av den yppersta världseliten inom skidåkning, snowboard och skateboard kommer vara där!

Sport gör sig bäst i HD och extremsport utgör inget undantag. SVT1 HD är därför platsen att gå till om du vill ha järnkoll på alla tävlingar i X-Games, oavsett om underlaget är snö eller asfalt.

X-Games Oslo sänds i SVT1 HD på följande tider:
Fredag 26 februari 13.30
Lördag 27 februari 16.00
Söndag 28 februari 14.15
Söndag 28 februari 16.30

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer