Fint pris till Tv Hub

I den prestigefyllda tävlingen CSI Awards 2018 i Amsterdam belönades Com Hem Tv Hub med priset för "Best TV User Experience – Operator deployment".

Vi på Com Hem är stolta och glada att lägga ännu en utmärkelse till samlingen för vår Tv Hub. Sedan tidigare har den belönats med en Red Dot Award: Product Design för sin stilrena och snygga design. Nu är det alltså användarvänligheten som prisas med "Best TV User Experience - Operator deployment" vid CSI Awards 2018.

CSI står för Cable and Satellite International Magazine och de har de sexton senaste åren delat ut pris för "excellence and achievement" inom broadcasting, video och OTT. Sedan grundandet 2003 har CSI Awards kommit att utgöra ett av de mest prestigefyllda tekniska branschpriserna, för att uppmärksamma och belöna innovation och ypperlighet inom kabel-tv, satellit, broadcasting, IPTV, telekom, video, mobil-tv och liknande sektorer.

Com Hem Tv Hub lanserades i april 2018 och är vår första plattform som kombinerar tv-kanaler och playutbud med appar i 4K HDR.