För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fira 10 år med TV4 Fakta

Kanalen TV4 Fakta har 10-årsjubileum och därför frivisar vi den i nästan tre veckor! Från den 4 maj till den 24 maj kan du på kanalplats 15 se dokumentärer och serier.

Kanalen TV4 Fakta har 10-årsjubileum och därför frivisar vi den i nästan tre veckor! Från den 4 maj till den 24 maj kan du på kanalplats 15 se dokumentärer och serier.

Under frivisningsperioden kan du uppleva de starka dokumentärserierna 24 timmar i häktet, som via ett åttiotal dolda kameror följer polisarbetet på en polisstation i Luton och Djurpolisen om en välgörenhetsorganisation som arbetar med att skydda skadade och försummade djur.

Fler intressanta program är Kalla mord - chans till rättvisa, Bubber granskar Danmark, Medium i lagens namn och Vassa fruar. Dessutom visas klassiska dokumentärfilmer som Michael Moores Fahrenheit 9/11, Morgan Spurlocks omtalade Super Size Me och Oscarsvinnaren 20 Feet from Stardom.

poliskvinna-data

För dig med TiVo Bas blir det här en fin chans att ta del av play-utbudet hos TV4 Fakta. Tryck bara på knappen Play & Filmbutik på fjärrkontrollen. Då hittar du bland annat den populära serien Poliskvinnorna, som nu kommer med nya avsnitt.

TV4 Fakta ingår i våra abonnemang TiVo Max, Plus och Mellan kan även köpas som tillvalskanal för 59 kr/mån. Men fram till den 24 maj kostar den alltså 0 kronor - så passa på att titta så mycket som möjligt! Kom ihåg kanalplats 15.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter