Fira 10 år med TV4 Fakta

Kanalen TV4 Fakta har 10-årsjubileum och därför frivisar vi den i nästan tre veckor! Från den 4 maj till den 24 maj kan du på kanalplats 15 se dokumentärer och serier.

Kanalen TV4 Fakta har 10-årsjubileum och därför frivisar vi den i nästan tre veckor! Från den 4 maj till den 24 maj kan du på kanalplats 15 se dokumentärer och serier.

Under frivisningsperioden kan du uppleva de starka dokumentärserierna 24 timmar i häktet, som via ett åttiotal dolda kameror följer polisarbetet på en polisstation i Luton och Djurpolisen om en välgörenhetsorganisation som arbetar med att skydda skadade och försummade djur.

Fler intressanta program är Kalla mord - chans till rättvisa, Bubber granskar Danmark, Medium i lagens namn och Vassa fruar. Dessutom visas klassiska dokumentärfilmer som Michael Moores Fahrenheit 9/11, Morgan Spurlocks omtalade Super Size Me och Oscarsvinnaren 20 Feet from Stardom.

poliskvinna-data

För dig med TiVo Bas blir det här en fin chans att ta del av play-utbudet hos TV4 Fakta. Tryck bara på knappen Play & Filmbutik på fjärrkontrollen. Då hittar du bland annat den populära serien Poliskvinnorna, som nu kommer med nya avsnitt.

TV4 Fakta ingår i våra abonnemang TiVo Max, Plus och Mellan kan även köpas som tillvalskanal för 59 kr/mån. Men fram till den 24 maj kostar den alltså 0 kronor - så passa på att titta så mycket som möjligt! Kom ihåg kanalplats 15.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter