För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fira 10 år med TV4 Fakta

Kanalen TV4 Fakta har 10-årsjubileum och därför frivisar vi den i nästan tre veckor! Från den 4 maj till den 24 maj kan du på kanalplats 15 se dokumentärer och serier.

Kanalen TV4 Fakta har 10-årsjubileum och därför frivisar vi den i nästan tre veckor! Från den 4 maj till den 24 maj kan du på kanalplats 15 se dokumentärer och serier.

Under frivisningsperioden kan du uppleva de starka dokumentärserierna 24 timmar i häktet, som via ett åttiotal dolda kameror följer polisarbetet på en polisstation i Luton och Djurpolisen om en välgörenhetsorganisation som arbetar med att skydda skadade och försummade djur.

Fler intressanta program är Kalla mord - chans till rättvisa, Bubber granskar Danmark, Medium i lagens namn och Vassa fruar. Dessutom visas klassiska dokumentärfilmer som Michael Moores Fahrenheit 9/11, Morgan Spurlocks omtalade Super Size Me och Oscarsvinnaren 20 Feet from Stardom.

poliskvinna-data

För dig med TiVo Bas blir det här en fin chans att ta del av play-utbudet hos TV4 Fakta. Tryck bara på knappen Play & Filmbutik på fjärrkontrollen. Då hittar du bland annat den populära serien Poliskvinnorna, som nu kommer med nya avsnitt.

TV4 Fakta ingår i våra abonnemang TiVo Max, Plus och Mellan kan även köpas som tillvalskanal för 59 kr/mån. Men fram till den 24 maj kostar den alltså 0 kronor - så passa på att titta så mycket som möjligt! Kom ihåg kanalplats 15.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer