För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fira Alla hjärtans dag

Lördagen den 14 februari är det Alla hjärtans dag och det vill vi ska märkas i TiVo! Vi har plockat fram ett antal filmer som du kan se när du vill - men kanske helst nu på lördag.

Varför inte fira Alla hjärtans dag med en riktigt bra film? I samarbete med SF Anytime ger vi dig möjlighet att se kärleksfilmer i fyra olika genrer: romantiska filmer, romantiska komedier, heta filmer och skräckfilmer - alla med någon kärleksfull koppling.

Du kan börja dagen med Borta med vinden (Clark Gable, Vivien Leigh) för en riktigt romantisk klassiker som utspelar sig i den amerikanska södern. Därefter kan du fortsätta med en modernare klassiker i form av romantiska komedin Notting Hill (Julia Roberts, Hugh Grant) som utspelar sig just där på nittiotalet. Inled sedan kvällen med heta Eyes Wide Shut (Tom Cruise, Nicole Kidman), det kusliga dramat signerat Stanley Kubrick. Om du vågar, kan du avslutningsvis tillbringa natten med skräckfilmen Carrie (Chloë Grace Moretz, Julianne Moore), en nyinspelning av det spännande originalet från sjuttiotalet.

Men det här var bara ett litet urval och några förslag - det finns mängder av fler alternativ bland filmerna, som det franska kärleksdramat Blå är den varmaste färgen.

Du hittar temat Kärleksfilm i Play & Filmbutik i TiVo.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter