Fira Alla hjärtans dag

Lördagen den 14 februari är det Alla hjärtans dag och det vill vi ska märkas i TiVo! Vi har plockat fram ett antal filmer som du kan se när du vill - men kanske helst nu på lördag.

Varför inte fira Alla hjärtans dag med en riktigt bra film? I samarbete med SF Anytime ger vi dig möjlighet att se kärleksfilmer i fyra olika genrer: romantiska filmer, romantiska komedier, heta filmer och skräckfilmer - alla med någon kärleksfull koppling.

Du kan börja dagen med Borta med vinden (Clark Gable, Vivien Leigh) för en riktigt romantisk klassiker som utspelar sig i den amerikanska södern. Därefter kan du fortsätta med en modernare klassiker i form av romantiska komedin Notting Hill (Julia Roberts, Hugh Grant) som utspelar sig just där på nittiotalet. Inled sedan kvällen med heta Eyes Wide Shut (Tom Cruise, Nicole Kidman), det kusliga dramat signerat Stanley Kubrick. Om du vågar, kan du avslutningsvis tillbringa natten med skräckfilmen Carrie (Chloë Grace Moretz, Julianne Moore), en nyinspelning av det spännande originalet från sjuttiotalet.

Men det här var bara ett litet urval och några förslag - det finns mängder av fler alternativ bland filmerna, som det franska kärleksdramat Blå är den varmaste färgen.

Du hittar temat Kärleksfilm i Play & Filmbutik i TiVo.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter