För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fira Alla hjärtans dag

Lördagen den 14 februari är det Alla hjärtans dag och det vill vi ska märkas i TiVo! Vi har plockat fram ett antal filmer som du kan se när du vill - men kanske helst nu på lördag.

Varför inte fira Alla hjärtans dag med en riktigt bra film? I samarbete med SF Anytime ger vi dig möjlighet att se kärleksfilmer i fyra olika genrer: romantiska filmer, romantiska komedier, heta filmer och skräckfilmer - alla med någon kärleksfull koppling.

Du kan börja dagen med Borta med vinden (Clark Gable, Vivien Leigh) för en riktigt romantisk klassiker som utspelar sig i den amerikanska södern. Därefter kan du fortsätta med en modernare klassiker i form av romantiska komedin Notting Hill (Julia Roberts, Hugh Grant) som utspelar sig just där på nittiotalet. Inled sedan kvällen med heta Eyes Wide Shut (Tom Cruise, Nicole Kidman), det kusliga dramat signerat Stanley Kubrick. Om du vågar, kan du avslutningsvis tillbringa natten med skräckfilmen Carrie (Chloë Grace Moretz, Julianne Moore), en nyinspelning av det spännande originalet från sjuttiotalet.

Men det här var bara ett litet urval och några förslag - det finns mängder av fler alternativ bland filmerna, som det franska kärleksdramat Blå är den varmaste färgen.

Du hittar temat Kärleksfilm i Play & Filmbutik i TiVo.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer