Fira Alla hjärtans dag med en film

Om din respektive har tröttnat på att bli bjuden på dyra middagar, dagstripper till Paris och exklusiva konserter varje Alla hjärtans dag, kan vi tipsa om några trevliga hyrfilmer istället.
© 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. and Kimmel Distribution LLC. All Rights Reserved.

Vad är väl bättre än att fira Alla hjärtans dag med en mysig film tillsammans med den man tycker om? Vi har samlat en radda filmer under temat "Alla hjärtans dag" där ni kan välja någon som ni gillar.

Crazy Rich Asians

Rachel är en amerikansk-kinesisk ekonomiprofessor som följer med sin pojkvän Nick på bröllop i hans hemstad Singapore. Snart avslöjas hans hemlighet – han kommer från en otroligt rik familj och är en av de mest eftertraktade ungkarlarna i Asien. Att synas i sällskap med Nick utgör nu ett hot för Rachel, som plötsligt får alla societetskvinnors avundsjuka och missunnsamhet riktad mot sig.

The Shape of Water

Elisa jobbar på ett statligt laboratorium. En dag upptäcker hon och hennes kollega, Zelda, ett hemligstämplat experiment och hennes liv förändras drastiskt. En annorlunda saga som utspelar sig under kalla kriget i USA år 1962.

The Big Sick

Kumail vet redan innan han träffar Emily att det inte är okomplicerat att övervinna uråldriga traditioner och skyhöga förväntningar hos sin familj. Föräldrarnas högsta önskan är nämligen att han utbildar sig till advokat och gifter sig med en välutbildad tjej av pakistanskt ursprung. Istället blir Kumail ståuppkomiker och skådespelare. Dessutom blir han kär i Emily, som inte alls motsvarar familjens bild av den perfekta hustrun. När han påminner föräldrarna om att de flyttat till USA just för att kunna förverkliga sina drömmar är familjekrisen ett faktum.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva.

Fifty Shades Freed

Nygifta Christan och Anna omfamnar till fullo sin komplicerade relation och sitt lyxiga liv i tron om att de mörka skuggorna från deras förflutna är långt borta. Precis innan hon axlar sin roll som Mrs Grey och han slappnar av i den ovana stabiliteten uppkommer nya hot som kan riskera deras lyckliga slut innan det ens har börjat.

Så enkelt hyr du film

Det är jätteenkelt! Kostnaden kommer på din nästa faktura och filmen är tillgänglig i 48 timmar på alla plattformar - oavsett vilken du använt för att göra beställningen.
- I din Tv-hub: Under Hem -> Alla Hjärtans Dag
- I Com Hem Play: Under Hem -> Alla Hjärtans Dag
- I din TiVo-box: Under Play & Film -> Alla Hjärtans Dag