För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

David Attenborough firar 90-årsdagen

Fira David Attenboroughs 90-årsdag

Se hyllningsprogrammet till den välkände och älskade zoologen och programledaren David Attenborough söndagen den 8 maj. Det visas på BBC Earth klockan 20.00.

I programmet delar Sir David Attenborough med sig av höjdpunkter från hela sitt långa liv. Han berättar om människor han mött och resor han varit ute på. Tillsammans med kollegor och vänner, som Michael Palin och Chris Packham, intar han scenen inför en intresserad publik och med unikt bildmaterial från BBC visar han upp minnen från otaliga dokumentärer.

Redan nu kan du programmera en inspelning av programmet. I TiVo kan du söka fram programmet eller välja det i tablån. Sen är det bara att välja att spela in det. Läs mer om hur du spelar in med TiVo.

HD-kanalen BBC Earth ingår i vårt största abonnemang TV Guld och finns på kanalplats 50. Den går också att välja till ditt nuvarande abonnemang som en tillvalskanal.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer