David Attenborough firar 90-årsdagen

Fira David Attenboroughs 90-årsdag

Se hyllningsprogrammet till den välkände och älskade zoologen och programledaren David Attenborough söndagen den 8 maj. Det visas på BBC Earth klockan 20.00.

I programmet delar Sir David Attenborough med sig av höjdpunkter från hela sitt långa liv. Han berättar om människor han mött och resor han varit ute på. Tillsammans med kollegor och vänner, som Michael Palin och Chris Packham, intar han scenen inför en intresserad publik och med unikt bildmaterial från BBC visar han upp minnen från otaliga dokumentärer.

Redan nu kan du programmera en inspelning av programmet. I TiVo kan du söka fram programmet eller välja det i tablån. Sen är det bara att välja att spela in det. Läs mer om hur du spelar in med TiVo.

HD-kanalen BBC Earth ingår i vårt största abonnemang TV Guld och finns på kanalplats 50. Den går också att välja till ditt nuvarande abonnemang som en tillvalskanal.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter