För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fira Fars dag med film

På söndag är det Fars dag! Det vill vi fira med att erbjuda en massa filmer på pappatemat i TiVo. Till det nästan farligt låga priset 9 kr/film kan du se olika fäder i What Maisie Knew, med bland annat Alexander Skarsgård, Mig äger ingen, med Mikael Persbrandt...

På söndag är det Fars dag! Det vill vi fira med att erbjuda en massa filmer på pappatemat i TiVo. Till det nästan farligt låga priset 9 kr/film kan du se olika fäder i What Maisie Knew, med bland annat Alexander Skarsgård, Mig äger ingen, med Mikael Persbrandt och Taken 2, med Liam Neeson. Vill du se ännu fler pappor? Ingen fara - vi har en hel lista med pappulära filmer.

Alla filmer nedan kostar alltså bara 9 kr ända fram till och med måndag den 10 november. Hur många av dem hinner du med under söndagen (och måndagen)?

 • Rush, en storslagen skildring av Formel 1’s glamourösa guldålder.
 • Instructions Not Included, om att tvingas axla sin papparoll ensam och hur läskigt är inte det?
 • Mig äger ingen, en gripande och samtidigt varm och humoristisk berättelse om 5-åriga Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa.
 • Farväl till maffian, om en maffiafamiljs konflikthanteringskulturella krockar i fransk exil.
 • Grudge Match, om två pensionerade boxarlegender och rivaler, Henry ”Razor” Sharp (Sylvester Stallone) och Billy ”The Kid” McDonnen (Robert De Niro) som möts i ringen igen, för att göra upp en sista gång.
 • RoboCop - när Alex Murphy blir sårad i tjänsten ser OmniCorp, världsledande inom robotteknologi sin chans att tjäna miljarder och skapar av Alex en polis som är till hälften människa, till hälften maskin.
 • Tokarev, om en man som blivit laglydig och lämnat sitt kriminella liv, men vars förflutna snart kommer ikapp honom då den ryska maffian kidnappar hans dotter.
 • Taken 2, om den erfarne CIA agenten Bryan Mills som är tillbaka men de mord han tvingades begå för att rädda sin kidnappade dotter gör sig fortfarande påminda och måste sonas.
 • Stolen, om en man som blir frigiven efter tio år i fängelse för ett spektakulärt rån som gav 10 miljoner dollar och försöker rädda sin tonårsdotter som tas som gisslan av hans tidigare brottspartner.
 • The Monuments Men, om hur en specialinkallad grupp med konsthistoriker och museiintendenter får i uppdrag att återta värdefull konst som nazisterna stulit.
 • Noah, en episk långfilm baserad på Bibelns berättelser om en rättfärdig man, Noah, som får i uppdrag att rädda en utvald skara som ska befolka jorden på nytt.
 • What Maisie Knew, som snurrar kring 7-åriga Maisie som hamnar mitt i en vårdnadstvist mellan mamman som är en åldrande rockstjärna och pappan, en ständigt upptagen konsthandlare.
 • Familjen Persson i främmande land, om en man som lämnar Sverige för Pakistan och 40 år senare återvänder med sina självständiga döttrar och hamnar i en husvagn i Hässleholm.
 • The Iceman, den sanna berättelsen om Richard Kuklinski, som på ytan var en hängiven familjefar -men hade mördat ett hundratal människor åt maffian.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter