För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fira Fars dag med film

På söndag är det Fars dag! Det vill vi fira med att erbjuda en massa filmer på pappatemat i TiVo. Till det nästan farligt låga priset 9 kr/film kan du se olika fäder i What Maisie Knew, med bland annat Alexander Skarsgård, Mig äger ingen, med Mikael Persbrandt...

På söndag är det Fars dag! Det vill vi fira med att erbjuda en massa filmer på pappatemat i TiVo. Till det nästan farligt låga priset 9 kr/film kan du se olika fäder i What Maisie Knew, med bland annat Alexander Skarsgård, Mig äger ingen, med Mikael Persbrandt och Taken 2, med Liam Neeson. Vill du se ännu fler pappor? Ingen fara - vi har en hel lista med pappulära filmer.

Alla filmer nedan kostar alltså bara 9 kr ända fram till och med måndag den 10 november. Hur många av dem hinner du med under söndagen (och måndagen)?

 • Rush, en storslagen skildring av Formel 1’s glamourösa guldålder.
 • Instructions Not Included, om att tvingas axla sin papparoll ensam och hur läskigt är inte det?
 • Mig äger ingen, en gripande och samtidigt varm och humoristisk berättelse om 5-åriga Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa.
 • Farväl till maffian, om en maffiafamiljs konflikthanteringskulturella krockar i fransk exil.
 • Grudge Match, om två pensionerade boxarlegender och rivaler, Henry ”Razor” Sharp (Sylvester Stallone) och Billy ”The Kid” McDonnen (Robert De Niro) som möts i ringen igen, för att göra upp en sista gång.
 • RoboCop - när Alex Murphy blir sårad i tjänsten ser OmniCorp, världsledande inom robotteknologi sin chans att tjäna miljarder och skapar av Alex en polis som är till hälften människa, till hälften maskin.
 • Tokarev, om en man som blivit laglydig och lämnat sitt kriminella liv, men vars förflutna snart kommer ikapp honom då den ryska maffian kidnappar hans dotter.
 • Taken 2, om den erfarne CIA agenten Bryan Mills som är tillbaka men de mord han tvingades begå för att rädda sin kidnappade dotter gör sig fortfarande påminda och måste sonas.
 • Stolen, om en man som blir frigiven efter tio år i fängelse för ett spektakulärt rån som gav 10 miljoner dollar och försöker rädda sin tonårsdotter som tas som gisslan av hans tidigare brottspartner.
 • The Monuments Men, om hur en specialinkallad grupp med konsthistoriker och museiintendenter får i uppdrag att återta värdefull konst som nazisterna stulit.
 • Noah, en episk långfilm baserad på Bibelns berättelser om en rättfärdig man, Noah, som får i uppdrag att rädda en utvald skara som ska befolka jorden på nytt.
 • What Maisie Knew, som snurrar kring 7-åriga Maisie som hamnar mitt i en vårdnadstvist mellan mamman som är en åldrande rockstjärna och pappan, en ständigt upptagen konsthandlare.
 • Familjen Persson i främmande land, om en man som lämnar Sverige för Pakistan och 40 år senare återvänder med sina självständiga döttrar och hamnar i en husvagn i Hässleholm.
 • The Iceman, den sanna berättelsen om Richard Kuklinski, som på ytan var en hängiven familjefar -men hade mördat ett hundratal människor åt maffian.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer