Fira Fars dag med film

På söndag är det Fars dag! Det vill vi fira med att erbjuda en massa filmer på pappatemat i TiVo. Till det nästan farligt låga priset 9 kr/film kan du se olika fäder i What Maisie Knew, med bland annat Alexander Skarsgård, Mig äger ingen, med Mikael Persbrandt...

På söndag är det Fars dag! Det vill vi fira med att erbjuda en massa filmer på pappatemat i TiVo. Till det nästan farligt låga priset 9 kr/film kan du se olika fäder i What Maisie Knew, med bland annat Alexander Skarsgård, Mig äger ingen, med Mikael Persbrandt och Taken 2, med Liam Neeson. Vill du se ännu fler pappor? Ingen fara - vi har en hel lista med pappulära filmer.

Alla filmer nedan kostar alltså bara 9 kr ända fram till och med måndag den 10 november. Hur många av dem hinner du med under söndagen (och måndagen)?

 • Rush, en storslagen skildring av Formel 1’s glamourösa guldålder.
 • Instructions Not Included, om att tvingas axla sin papparoll ensam och hur läskigt är inte det?
 • Mig äger ingen, en gripande och samtidigt varm och humoristisk berättelse om 5-åriga Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa.
 • Farväl till maffian, om en maffiafamiljs konflikthanteringskulturella krockar i fransk exil.
 • Grudge Match, om två pensionerade boxarlegender och rivaler, Henry ”Razor” Sharp (Sylvester Stallone) och Billy ”The Kid” McDonnen (Robert De Niro) som möts i ringen igen, för att göra upp en sista gång.
 • RoboCop - när Alex Murphy blir sårad i tjänsten ser OmniCorp, världsledande inom robotteknologi sin chans att tjäna miljarder och skapar av Alex en polis som är till hälften människa, till hälften maskin.
 • Tokarev, om en man som blivit laglydig och lämnat sitt kriminella liv, men vars förflutna snart kommer ikapp honom då den ryska maffian kidnappar hans dotter.
 • Taken 2, om den erfarne CIA agenten Bryan Mills som är tillbaka men de mord han tvingades begå för att rädda sin kidnappade dotter gör sig fortfarande påminda och måste sonas.
 • Stolen, om en man som blir frigiven efter tio år i fängelse för ett spektakulärt rån som gav 10 miljoner dollar och försöker rädda sin tonårsdotter som tas som gisslan av hans tidigare brottspartner.
 • The Monuments Men, om hur en specialinkallad grupp med konsthistoriker och museiintendenter får i uppdrag att återta värdefull konst som nazisterna stulit.
 • Noah, en episk långfilm baserad på Bibelns berättelser om en rättfärdig man, Noah, som får i uppdrag att rädda en utvald skara som ska befolka jorden på nytt.
 • What Maisie Knew, som snurrar kring 7-åriga Maisie som hamnar mitt i en vårdnadstvist mellan mamman som är en åldrande rockstjärna och pappan, en ständigt upptagen konsthandlare.
 • Familjen Persson i främmande land, om en man som lämnar Sverige för Pakistan och 40 år senare återvänder med sina självständiga döttrar och hamnar i en husvagn i Hässleholm.
 • The Iceman, den sanna berättelsen om Richard Kuklinski, som på ytan var en hängiven familjefar -men hade mördat ett hundratal människor åt maffian.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter