Fira jul med Comhem Play+

Räkna ner dagarna till julafton med Comhem Play+. Varje dag, från den första till och med den 24 december, öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Dessutom kan du tävla om fina paket i vår jultävling.

I Comhem Play+ har vi nu en barnsektion där våra yngre tittare hittar all sin underhållning. Här har vi samlat tecknade serier, filmer, korta små klipp och mycket annat skoj för stora som små. Få tips om titlar för olika åldersgrupper, se populära kategorier och skapa egna personliga listor med familjens favoriter.

Under december hittar du också vår julkalender under barnsektionen. Varje morgon öppnar vi en ny lucka med en julhälsning från någon av våra tecknade favoriter – både gamla vänner och nya bekantskaper. Samla hela familjen, kryp upp i soffan och se vad som döljer sig bakom luckan.

Är du kund hos Com Hem, Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i upp till ett år. Ord pris 89 kr/mån. Registrera dig med BankID här.

Har du Tv Guld så ingår dessutom Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Com Hem-konto och börja titta!

Tävla och vinn!

För att fira att det snart är jul anordnar vi även en tävling tillsammans med Cartoon Network och Boomerang, där du som har Comhem Play+ kan vinna en hemlig julklapp. Varje vecka kommer en ny vinnare utses, så totalt blir det alltså fyra lyckliga vinnare i vår jultävling.

Tävlingen avslutades den 24 december och vinnarna kontaktas senast den 8 januari. Håll gärna utkik på vår webbplats för fler tävlingar med nya spännande vinster!