Fira påsk med utvalda hyrfilmer

Inför påsken har vi valt ut några filmer i Play & Film som vi hyr ut till sänkt pris, så du inte behöver bry dig om hur länge du blir kvar i tv-soffan. Se en film eller allihopa!

Ett av de allra bästa sätten att fira påsk på, är med ett rejält godisägg bredvid sig i soffan och en riktigt bra film att avnjuta! Därför har vi tagit fram en samling populära filmer som vi dessutom sänkt priset på, under temat "Påsk-29kr".

Det betyder att du kan unna dig en äggstra film när du sett färdigt den första. Och därefter ytterligare en - för kampanjen håller på ända fram till den 24 april!

Några guldägg

Om du vill ha en kontrast till alla söta påskkycklingar, kan vi rekommendera Angry Birds Filmen där fåglar i en helt annan sinnesstämning får besök av mystiska gröna grisar på sin ö. Det gäller för Red, Chuck och Bomb att kläcka riktigt goda idéer för att reda ut mysteriet.

Den som vill ha mindre trams och mer allvarsam lek, kan se Hjalmar Söderbergs kärlekshistoria Den allvarsamma leken om den passionerade affären som på grund av 1800-talets hårda sociala regler tvingar de inblandade att ruva på sin stora hemlighet.

Att det inte duger att vara (påsk)harig, får flickan Sophie lära sig när hon möter SVJ - Stora vänliga jätten. Den enorma mannen, med grått hår och glest (på)skägg, tar henne med till jättarnas land, där hon får uppleva faror och underverk som bara finns där.

The Legend of Tarzan är en film som är perfekt om du känner dig påskrisig och bara vill sitta och häcka. Alexander Skarsgård i fin form muntrar verkligen upp en, när han ser till att den gamla klassiska filmen återuppstår i ny tappning.

Kanske är du inte så insatt i den religiösa delen av påsken och har hellre skrattfest än korsfäst? Då är Ice Age 5: Scratattack filmen för dig: knasiga animerade djur på vilda äventyr. Men om du brukar välja film efter säsongens färg kan istället den romantiska komedin Små citroner gula vara intressant.

Alla mina små kycklingar

Det här är alla filmer du kan se i temat "Påsk-29kr". Glad påsk!

Alvin och gänget: Gasen i botten
Angry Birds Filmen
Bamse och den flygande mattan
Boyhood
Captain Fantastic - En annorlunda pappa
DC Super Hero Girls: Hero of the Year
Den allvarsamma leken
Dracula Untold
Earth to Echo
En man som heter Ove
Florence Foster Jenkins
Gamba
Ghostbusters
Gravity
Havets sång
Home
Ice Age 5: Scratattack
Irrational Man
Jönssonligan - Den perfekta stöten
Kung Fu Panda 3
Lego Justice League: Gotham Breakout
London has fallen
Mechanic
Mothers & Daughters
Nerve
Now You See Me
Now You See Me 2
Pojken med guldbyxorna
Ratchet & Clank
Rio 2
Robinson Crusoe
Sing Street
Små Citroner Gula
Snowden
SVJ - Stora vänliga jätten
The Legend of Tarzan
Tsatsiki, farsan och olivkriget
Where to Invade Next

Alla ägg i samma korg

Alla filmerna hittar du på samma ställe: under temat ”Påsk-29kr” i Play & Film i TiVo. Om du inte har (t)upptäckt hur enkelt det är att hyra film, reder vi ut det hela här. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.