För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Påskfilmer i HD

Fira påsken i HD

Under påsken kan du se mängder av filmer i HD till äggstra lågt påsk(p)ris! För mellan 9 och 29 kronor ser du filmer som passar hela familjen.

Under påsken kan du se mängder av filmer i HD till äggstra lågt påsk(p)ris! För mellan 9 och 29 kronor ser du filmer som passar hela familjen.

Det finns en rad titlar under temat Prissänkt film i Play & Filmbutik i TiVo. Om du inte har fått nog av alla fjädrar i ditt eget påskris, kan du se det animerade äventyret Resan till Fjäderkungens rike. Om du däremot har tröttnat på hårdkokta ägg och kriminalkommissarier, uppskattar du nog de snälla och kluriga detektiverna i Lassemajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby.

Det visuella mästerverket Berättelsen om Pi blev det en hel del uppståndelse kring för ett par år sedan och i storfilmen Cloud Atlas har återfödelsen en central roll. Fler filmer som kan nämnas är 22 Jump Street, Gravity, Hobbit - Smaugs ödemark och The Boxtrolls.

Men enklast är att du går in i temat Prissänkt film och själv letar bland alla filmer! Det finns mängder!

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter