För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Påskfilmer i HD

Fira påsken i HD

Under påsken kan du se mängder av filmer i HD till äggstra lågt påsk(p)ris! För mellan 9 och 29 kronor ser du filmer som passar hela familjen.

Under påsken kan du se mängder av filmer i HD till äggstra lågt påsk(p)ris! För mellan 9 och 29 kronor ser du filmer som passar hela familjen.

Det finns en rad titlar under temat Prissänkt film i Play & Filmbutik i TiVo. Om du inte har fått nog av alla fjädrar i ditt eget påskris, kan du se det animerade äventyret Resan till Fjäderkungens rike. Om du däremot har tröttnat på hårdkokta ägg och kriminalkommissarier, uppskattar du nog de snälla och kluriga detektiverna i Lassemajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby.

Det visuella mästerverket Berättelsen om Pi blev det en hel del uppståndelse kring för ett par år sedan och i storfilmen Cloud Atlas har återfödelsen en central roll. Fler filmer som kan nämnas är 22 Jump Street, Gravity, Hobbit - Smaugs ödemark och The Boxtrolls.

Men enklast är att du går in i temat Prissänkt film och själv letar bland alla filmer! Det finns mängder!

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer