Påskfilmer i HD

Fira påsken i HD

Under påsken kan du se mängder av filmer i HD till äggstra lågt påsk(p)ris! För mellan 9 och 29 kronor ser du filmer som passar hela familjen.

Under påsken kan du se mängder av filmer i HD till äggstra lågt påsk(p)ris! För mellan 9 och 29 kronor ser du filmer som passar hela familjen.

Det finns en rad titlar under temat Prissänkt film i Play & Filmbutik i TiVo. Om du inte har fått nog av alla fjädrar i ditt eget påskris, kan du se det animerade äventyret Resan till Fjäderkungens rike. Om du däremot har tröttnat på hårdkokta ägg och kriminalkommissarier, uppskattar du nog de snälla och kluriga detektiverna i Lassemajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby.

Det visuella mästerverket Berättelsen om Pi blev det en hel del uppståndelse kring för ett par år sedan och i storfilmen Cloud Atlas har återfödelsen en central roll. Fler filmer som kan nämnas är 22 Jump Street, Gravity, Hobbit - Smaugs ödemark och The Boxtrolls.

Men enklast är att du går in i temat Prissänkt film och själv letar bland alla filmer! Det finns mängder!

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter