För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

American Crime strömmas nu på ABC Studios

Följ den kritikerrosade serien American Crime

Vid första anblicken kanske American Crime från ABC Studios känns som många andra kriminalserier. Men här har du en kriminalserie som visar fler perspektiv och går in djupare i karaktärerna än vad många andra gör.

Den första säsongen kretsar kring mordet på krigsveteranen Matt Skokie och den brutala misshandeln av hans fru. Ganska snart tas fyra misstänkta in av polisen, men det står snabbt klart att utredningen skapar fler frågor än den ger svar.

För även om de misstänkta stämmer in på profilen så är de och deras situationer mycket mer komplexa än vad någon trodde från början. Vilket också stämmer överens på offren. När Matts föräldrar får mer information om fallet så upptäcker de att deras son kanske inte alls är ett oskyldigt offer för omständigheterna.

Historien som berättas i den här kritikerrosade serien utgår från alla inblandades olika perspektiv, främst offrens och de misstänktas familjer. Den går dessutom in på ett djupare plan än de flesta kriminalserier vad gäller förutfattade meningar kring tro, familj, kön, ras och klass, och hur dessa påverkar rättssystemet.

Embedded content: https://youtu.be/Uu2P7ABRLRw

Gillar du kriminalserier, men känner att du vill ha lite mer djup och ett annorlunda perspektiv? Då ska du kolla in American Crime. Hela första säsongen streamas nu från playtjänsten ABC Studios, direkt i Com Hem Play och TiVo.

Playtjänsten ABC Studios ingår utan extra kostnad i TiVo Max och den finns även som tillvalstjänst för dig som har TiVo Mellan eller TiVo Plus.

TiVo Max
Playtjänsten ABC Studios

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer