För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Förbättrad meny i Play & Film

Nu har vi förbättrat menyn under Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Allt för att göra det lättare för dig som kund att navigera och snabbt hitta det du vill titta på!

Nu har vi förbättrat menyn under Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Allt för att göra det lättare för dig som kund att navigera och snabbt hitta det du vill titta på!

Så här ser menyn ut nu:

Populärt
Här hittar du de mest sedda titlarna just nu – alltifrån reklamfritt play-material till filmer.

Play
Här hittar du mängder av reklamfria program och de olika playtjänsterna.

Film
Här hittar du ett stort utbud av film - från de allra senaste succéerna till klassiska favoriter.

Hela säsonger
Här finns en mängd serier i hela säsonger för dig som älskar seriemaraton.

Hyrt & pausat
Här hittar du de program och filmer du har pausat och inte tittat färdigt på än.

Om Play & Film i TiVo

Med Play och Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du reklamfria program, hyrfilm och serier i hela säsonger.

Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande playtjänst. Du kan också köpa till vissa playtjänster som tillvalstjänst. För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter