Förbättrad meny i Play & Film

Nu har vi förbättrat menyn under Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Allt för att göra det lättare för dig som kund att navigera och snabbt hitta det du vill titta på!

Nu har vi förbättrat menyn under Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Allt för att göra det lättare för dig som kund att navigera och snabbt hitta det du vill titta på!

Så här ser menyn ut nu:

Populärt
Här hittar du de mest sedda titlarna just nu – alltifrån reklamfritt Play-material till filmer.

Play
Här hittar du mängder av reklamfria program och de olika Play-tjänsterna.

Film
Här hittar du ett stort utbud av film - från de allra senaste succéerna till klassiska favoriter.

Hela säsonger
Här finns en mängd serier i hela säsonger för dig som älskar seriemaraton.

Hyrt & pausat
Här hittar du de program och filmer du har pausat och inte tittat färdigt på än.

Om Play & Film i TiVo

Med Play och Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du reklamfria program, hyrfilm och serier i hela säsonger.

Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande play-tjänst. Du kan också köpa till vissa Play-tjänster som Tillvalstjänst. För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.
Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter