För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Förbättrad meny i Play & Film

Nu har vi förbättrat menyn under Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Allt för att göra det lättare för dig som kund att navigera och snabbt hitta det du vill titta på!

Nu har vi förbättrat menyn under Play & Film i TiVo och Com Hem Play. Allt för att göra det lättare för dig som kund att navigera och snabbt hitta det du vill titta på!

Så här ser menyn ut nu:

Populärt
Här hittar du de mest sedda titlarna just nu – alltifrån reklamfritt play-material till filmer.

Play
Här hittar du mängder av reklamfria program och de olika playtjänsterna.

Film
Här hittar du ett stort utbud av film - från de allra senaste succéerna till klassiska favoriter.

Hela säsonger
Här finns en mängd serier i hela säsonger för dig som älskar seriemaraton.

Hyrt & pausat
Här hittar du de program och filmer du har pausat och inte tittat färdigt på än.

Om Play & Film i TiVo

Med Play och Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du reklamfria program, hyrfilm och serier i hela säsonger.

Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande playtjänst. Du kan också köpa till vissa playtjänster som tillvalstjänst. För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer