Företagare - nu kan du köpa din iPhone 8 hos Com Hem Företag

Det har väl inte undgått någon att Apple har lanserat iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Nu kan du som är företagare köpa de nya telefonerna hos Com Hem Företag.

Varje lansering av en ny iPhone föregås av många rykten och höga förväntningar. Och den här gången verkar de flesta vara överens om att Apple lyckats ta fram en ny iPhone som tar ett ordentligt steg i utvecklingen.

Både iPhone 8 och iPhone 8 Plus är tillverkade av det starkaste glaset någonsin på en smartphone – med damm- och vattentålighet utöver det vanliga. Skärmarna är på 4.7 respektive 5.5 tum, och telefonerna finns i rymdgrått, silver och guld.

Köp din iPhone 8 hos Com Hem Företag

Inte bara yta

Den största nyheten är kanske att iPhone 8 har fått mycket mer kraft under skalet, som gör att spel och appar med AR (augmented reality) får ännu bättre verklighetskänsla. Att filma i 4k går också alldeles utmärkt med nya iPhone.

En annan av de stora uppdateringarna är den nya 12 megapixelkameran som har fått en ny sensor, snabbare autofokus och bättre optisk bildstabilisator.

Ladda din iPhone trådlöst

Din iPhone 8 kan du ladda trådlöst, med Apples kommande Air Power-platta eller valfri laddare som bygger på Qi-tekniken. Även Apple Watch och AirPods kan laddas på samma platta samtidigt.

Köp din iPhone 8 hos Com Hem

Hos Com Hem kan du som är företagare inte bara se till så du har snabbt och stabilt bredband, med Sveriges bästa räckvidd. Du kan även se till så att ditt företag har en riktigt bra mobillösning. Med ett abonnemang från Com Hem får du 99% befolkningstäckning och full kontroll på kostnaden. Abonnemangen går att teckna med eller utan mobiltelefon. Varför inte med en ny iPhone 8 eller iPhone 8 Plus?

Köp din iPhone 8 hos Com Hem Företag