För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Förhandsvisning av Exodus: Gods and Kings

Moses växer upp som son i Faraos palats efter att ha undgått en säker död, men när han sätter sig upp mot kungen blir han tvingad i exil och han blir även den som leder de förslavade hebréerna till frihet.

Moses växer upp som son i Faraos palats efter att ha undgått en säker död, men när han sätter sig upp mot kungen blir han tvingad i exil och han blir även den som leder de förslavade hebréerna till frihet. Moses tidigare familj blir nu hans bittra fiender. I Exodus: Gods and Kings ser du Christian Bale, Ben Kingsley, Sigourney Weaver och fler stora skådespelare under regi av Ridley Scott.

Missa inte förhandsvisningen av Exodus: Gods and Kings med början den 27 april i TiVo! För bara 39 kr (49 kr i HD) har du chansen att se filmen före alla andra. Du går bara in via knappen Play & Filmbutik som du har mitt på din fjärrkontroll. Sen hittar du filmen i mappen Förhandsvisningar.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer