För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Förhandsvisning av Exodus: Gods and Kings

Moses växer upp som son i Faraos palats efter att ha undgått en säker död, men när han sätter sig upp mot kungen blir han tvingad i exil och han blir även den som leder de förslavade hebréerna till frihet.

Moses växer upp som son i Faraos palats efter att ha undgått en säker död, men när han sätter sig upp mot kungen blir han tvingad i exil och han blir även den som leder de förslavade hebréerna till frihet. Moses tidigare familj blir nu hans bittra fiender. I Exodus: Gods and Kings ser du Christian Bale, Ben Kingsley, Sigourney Weaver och fler stora skådespelare under regi av Ridley Scott.

Missa inte förhandsvisningen av Exodus: Gods and Kings med början den 27 april i TiVo! För bara 39 kr (49 kr i HD) har du chansen att se filmen före alla andra. Du går bara in via knappen Play & Filmbutik som du har mitt på din fjärrkontroll. Sen hittar du filmen i mappen Förhandsvisningar.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter