För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Formel 1-cirkusen rullar vidare

Formel 1 är fascinerande, även om man inte är intresserad av motorsport. Inom F1 finns de snabbaste bilarna och de mest kända förarna. Du ser alla loppen, inklusive träningar och kringsnack, på Viasat Motor.

Årets Formel 1-säsong inleddes 18-20 mars med Australiens GP och redan då satte Mercedes-stallet med förarna Nico Rosberg och Lewis Hamilton standarden genom att komma etta respektive tvåa.

Sedan dess har de med några få undantag lagt beslag på toppositionerna och de är i nuläget ganska ohotade i tabellen. Att någon annan ska kunna utmana om totalsegern känns just nu inte så troligt, men alla lopp ska ju köras.

Svenska färger i F1

Marcus Ericsson är den senaste i raden av svenskar som fått förtroendet att köra i motorsportens finrum. I sin bil från Sauberstallet har han hittills kört in nio poäng sedan starten, dock inga den här säsongen än så länge.

Du ser allt om F1 på Viasat Motor

17-19 juni går nästa lopp, Europas GP i Baku, Azerbajdzjan och som vanligt så sänder Viasat Motor såväl träningarna som huvudloppet. Första träningen sänds fredag 17 juni 10.55 och själva loppet på söndag 19 juni 14.15.

Totalt består säsongen av 21 tävlingar, med avslutningen i och med Abu Dhabis GP i slutet av november. Det här är de återstående loppen, som alla sänds på Viasat Motor.

17-19 juni: Europas GP, Baku City Circuit
1-3 juli: Österrikes GP, Red Bull Ring
8-10 juli: Storbritanniens GP, Silverstone

22-24 juli: Ungerns GP, Hungaroring
29-31 juli: Tysklands GP, Hockenheim
26-28 aug: Belgiens GP, Spa-Francorchamps

2-4 sept: Italiens GP, Monza
16-18 sept: Singapores GP, Marina Bay Street Circuit
30 sept - 2 okt: Malaysias GP, Sepang International Circuit

7-9 okt: Japans GP, Suzuka
21-23 okt: USA:s GP, Austin
28-30 okt: Mexicos GP, Autódromo Hermanos Rodriguez

11-13 nov: Brasiliens GP, Sao Paulo
25-27 nov: Abu Dhabi GP, Yas Marina Circuit

Viasat Motor

Hela Formel 1-säsongen, inkl träningar och allt runt om, ser du på Viasat Motor, som ingår i tillvalspaketet Viasat Sport.

Viasat Motor hittar du på kanalplats 107 och HD-versionen av kanalen på plats 131.

Vi är störst på sportkanaler

Vill du vara säker på att alltid kunna se den sport som intresserar dig kan du tryggt välja Com Hem - vi är nämligen störst på sportkanaler. Vi ger dig allt från de största fotbolls- och hockeymatcherna, till lite smalare sporter som snooker, dart och curling.

Vi är störst på sportkanaler

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter