Formel 1-cirkusen rullar vidare

Formel 1 är fascinerande, även om man inte är intresserad av motorsport. Inom F1 finns de snabbaste bilarna och de mest kända förarna. Du ser alla loppen, inklusive träningar och kringsnack, på Viasat Motor.

Årets Formel 1-säsong inleddes 18-20 mars med Australiens GP och redan då satte Mercedes-stallet med förarna Nico Rosberg och Lewis Hamilton standarden genom att komma etta respektive tvåa.

Sedan dess har de med några få undantag lagt beslag på toppositionerna och de är i nuläget ganska ohotade i tabellen. Att någon annan ska kunna utmana om totalsegern känns just nu inte så troligt, men alla lopp ska ju köras.

Svenska färger i F1

Marcus Ericsson är den senaste i raden av svenskar som fått förtroendet att köra i motorsportens finrum. I sin bil från Sauberstallet har han hittills kört in nio poäng sedan starten, dock inga den här säsongen än så länge.

Du ser allt om F1 på Viasat Motor

17-19 juni går nästa lopp, Europas GP i Baku, Azerbajdzjan och som vanligt så sänder Viasat Motor såväl träningarna som huvudloppet. Första träningen sänds fredag 17 juni 10.55 och själva loppet på söndag 19 juni 14.15.

Totalt består säsongen av 21 tävlingar, med avslutningen i och med Abu Dhabis GP i slutet av november. Det här är de återstående loppen, som alla sänds på Viasat Motor.

17-19 juni: Europas GP, Baku City Circuit
1-3 juli: Österrikes GP, Red Bull Ring
8-10 juli: Storbritanniens GP, Silverstone

22-24 juli: Ungerns GP, Hungaroring
29-31 juli: Tysklands GP, Hockenheim
26-28 aug: Belgiens GP, Spa-Francorchamps

2-4 sept: Italiens GP, Monza
16-18 sept: Singapores GP, Marina Bay Street Circuit
30 sept - 2 okt: Malaysias GP, Sepang International Circuit

7-9 okt: Japans GP, Suzuka
21-23 okt: USA:s GP, Austin
28-30 okt: Mexicos GP, Autódromo Hermanos Rodriguez

11-13 nov: Brasiliens GP, Sao Paulo
25-27 nov: Abu Dhabi GP, Yas Marina Circuit

Viasat Motor

Hela Formel 1-säsongen, inkl träningar och allt runt om, ser du på Viasat Motor, som ingår i tillvalspaketet Viasat Sport.

Viasat Motor hittar du på kanalplats 107 och HD-versionen av kanalen på plats 131.

Vi är störst på sportkanaler

Vill du vara säker på att alltid kunna se den sport som intresserar dig kan du tryggt välja Com Hem - vi är nämligen störst på sportkanaler. Vi ger dig allt från de största fotbolls- och hockeymatcherna, till lite smalare sporter som snooker, dart och curling.

Vi är störst på sportkanaler

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter