Nu börjar Fotbolls-VM på riktigt

När de 48 första matcherna är spelade har agnarna sållats från vetet och endast de 16 bästa lagen återstår i turneringen. Det är nu det börjar på allvar och det gäller att vinna för att inte försvinna.

Se Sverige-Schweiz på TV4 och C More Fotboll den 3 juli.

Gruppspelet innehöll några små sensationer och en riktigt stor - när självaste världsmästarna Tyskland fick lämna turneringen redan efter tre spelade matcher. I övrigt är alla de klassiska storlagen, som exempelvis Brasilien, England, Argentina och Spanien vidare till åttondelsfinal.

Även för Sverige har det gått riktigt bra hittills, med två vinster placerade man sig först i gruppen och tog en plats i slutspelet. Nu väntar Schweiz i åttondelsfinalen i något som lär bli en riktig höjdare på tisdagseftermiddagen! Den 3 juli klockan 16.00 i TV4 eller C More Fotboll. Med appen Com Hem Play tar du med dig matchen till stranden, jobbet, grannen, mötet eller var du än behöver vara.

Om du inte dragit på dig landslagströjan och halsduken ännu är det dags nu - gör dig redo för två nya veckor med världens bästa fotboll! Oavsett var du befinner dig kan du se alla matcher, vilket ger dig stora möjligheter att få en rejäl dos fotboll som räcker i fyra år fram till nästa VM.

Här nedan ser du alla tider och kanaler för slutspelet, så du kan anpassa samtliga grillkvällar och sociala tillställningar efter spelschemat.

Så ser du VM

Du ser hela VM på kanaler som finns i TV Bas, där även HD-kanalerna ingår. Du som har eller skaffar C More Premium eller C More Sport kan se även TV4-matcherna utan reklam. Med Com Hem Play kan du ta med dig alla matcherna på semestern - vart du vill i hela EU - och du hittar dem enkelt på samma plats både i appen och på webbplatsen.

Åttondelsfinalerna i tv

Lördag 30 juni

16.00 Frankrike - Argentina, TV4 och C More Sport
20.00 Uruguay – Portugal, SVT1

Söndag 1 juli

16.00 Spanien - Ryssland, SVT1
20.00 Kroatien - Danmark, TV4 och C More Fotboll

Måndag 2 juli

16.00 Brasilien - Mexiko, SVT1
20.00 Belgien - Japan, SVT1

Tisdag 3 juli

16.00 Sverige - Schweiz, TV4 och C More Fotboll
20.00 Colombia - England, TV4 och C More Fotboll

Fortsättningen

Kvartsfinalerna börjar fredagen den 6 juli och slutspelet avslutas med den stora finalen söndagen den 15 juli.