Premiär för nya filmen FRAMÅT

Nu kan du hyra den senaste filmen från Disney Pixar – FRAMÅT.

Tänk dig en magisk värld som är befolkad av alver, troll, sjöjungfrur, kentaurer, dvärgar och alla andra mystiska varelser. Problemet är bara att denna värld, där en saga en gång var verkligheten, har tyvärr förlorat sin magiska känsla. Invånarna använder mobiltelefoner och bilar istället för magi.

Då börjar de två tonårsbröderna Ian och Barley Lightfoot ett försök att upptäcka om det fortfarande finns magi i världen. Målet är att kunna tillbringa en dag med sin far, som dog när de var för unga för att ens komma ihåg honom.

Hyr FRAMÅT

Du vet väl hur enkelt det är att hyra film? Kostnaden kommer på din nästa faktura och filmen är tillgänglig i 48 timmar på alla plattformar – oavsett om du gjort beställningen via mobil, dator eller surfplatta.

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med mobilt bank-id eller med ditt kundnummer hos Com Hem. Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.