För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

House of cards - en originalserie från Netflix

Frank Underwood är tillbaka

Fredagen den 4 mars är House of Cards, Netflix största succéserie, tillbaka med den fjärde säsongen. Väntan är över för alla fans som kommer få se den hänsynslöse politikern Frank Underwood kämpa för att få tillbringa ytterligare fyra år i Vita Huset.

I den nya säsongen av Beau Willimons politiska drama får vi se politikerparet Kevin Spacey och Robin Wright bekämpa sina interna problem, samtidigt som de är under stor press från både vänner och fiender.

Du kan se hela säsong 4 från den 4 mars, när samtliga avsnitt blir tillgängliga. Självklart finns även de tidigare säsongerna kvar, om du har missat något avsnitt eller inte ligger i fas.

House of Cards är en av de mest populära serierna från Netflix och samtidigt den serien som gav Netflix blodad tand att producera egna filmer och serier. De egenproducerade serierna kallas för ”Netflix Original Series” och finns i ett stort antal endast på Netflix.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=kQrT_subizo&feature=youtu.be

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Visa fler nyheter

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter