För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

House of cards - en originalserie från Netflix

Frank Underwood är tillbaka

Fredagen den 4 mars är House of Cards, Netflix största succéserie, tillbaka med den fjärde säsongen. Väntan är över för alla fans som kommer få se den hänsynslöse politikern Frank Underwood kämpa för att få tillbringa ytterligare fyra år i Vita Huset.

I den nya säsongen av Beau Willimons politiska drama får vi se politikerparet Kevin Spacey och Robin Wright bekämpa sina interna problem, samtidigt som de är under stor press från både vänner och fiender.

Du kan se hela säsong 4 från den 4 mars, när samtliga avsnitt blir tillgängliga. Självklart finns även de tidigare säsongerna kvar, om du har missat något avsnitt eller inte ligger i fas.

House of Cards är en av de mest populära serierna från Netflix och samtidigt den serien som gav Netflix blodad tand att producera egna filmer och serier. De egenproducerade serierna kallas för ”Netflix Original Series” och finns i ett stort antal endast på Netflix.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=kQrT_subizo&feature=youtu.be

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Visa fler nyheter

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer