House of cards - en originalserie från Netflix

Frank Underwood är tillbaka

Fredagen den 4 mars är House of Cards, Netflix största succéserie, tillbaka med den fjärde säsongen. Väntan är över för alla fans som kommer få se den hänsynslöse politikern Frank Underwood kämpa för att få tillbringa ytterligare fyra år i Vita Huset.

I den nya säsongen av Beau Willimons politiska drama får vi se politikerparet Kevin Spacey och Robin Wright bekämpa sina interna problem, samtidigt som de är under stor press från både vänner och fiender.

Du kan se hela säsong 4 från den 4 mars, när samtliga avsnitt blir tillgängliga. Självklart finns även de tidigare säsongerna kvar, om du har missat något avsnitt eller inte ligger i fas.

House of Cards är en av de mest populära serierna från Netflix och samtidigt den serien som gav Netflix blodad tand att producera egna filmer och serier. De egenproducerade serierna kallas för ”Netflix Original Series” och finns i ett stort antal endast på Netflix.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=kQrT_subizo&feature=youtu.be

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Visa fler nyheter

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter