För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Frivisning av C More Sport

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Frivisningen pågår under perioden 28 september till 2 oktober och gäller för dig som har ett tv-abonnemang hos Com Hem. Alla 17 kanaler i paketet ingår i frivisningen, så det finns alltid något intressant i sportväg att titta på. Under perioden sänds inte mindre än 25 matcher i Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan.

Några av höjdpunkterna

Med så många matcher kan det vara svårt att välja. Här är några av de förväntade höjdpunkterna:

Toppmöte i fotboll

I Allsvenskan i fotboll avgörs hela den 25:e omgången under perioden och den på förhand kanske mest intressanta matchen är AIK - IFK Norrköping, som spelas 2 oktober. Norrköping ligger bra till för att ta sitt andra raka SM-guld, men AIK är med och jagar strax nedanför.

Håller topplagen i SHL?

I SHL spelas två hela omgångar under perioden och redan 29 september kan du se ett förväntat toppmöte, då två av de senaste årens topplag Skellefteå AIK och Växjö Lakers drabbar samman.

Två gamla storlag möts i HockeyAllsvenskan

I HockeyAllsvenskan avgörs, sånär som på en match, de femte och sjätte omgångarna under perioden. En på förhand intressant match att kolla in är AIK - MODO. Det är två forna storlag som båda har ambitioner om att gå upp i SHL. Matchen spelas 29 september.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Ek8bwnqZnLE

Kolla fritt var du vill

Frivisningen gäller även i Com Hem Play. Det innebär att du som har TV Silver eller TV Guld även kan kolla på fotboll och hockey, inte bara kostnadsfritt, utan också var du vill!

Läs mer om Com Hem Play

Så här skaffar du C More

Frivisningen är tillgänglig för alla som har ett tv-abonnemang hos Com Hem. Om du vill fortsätta avnjuta all sport som sänds i C Mores kanaler så har vi just nu ett bra erbjudande på paketet: 0 kr/mån i tre månader, därefter 429 kr/mån.

Med paketet kan du också se alla matcher via cmore.se och i C More-appen.

C More Sport 0 kr/mån i tre månader

För att köpa paketen från C More så behöver du ha något av följande tv-abonnemang:
- TV Silver
- TV Guld

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer