För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Top Gear med nytt folk

Frivisning av det bästa från BBC

Från den 24 maj till den 7 juni frivisar vi kanalerna BBC Earth och BBC Brit, där den omåttligt populära serien "Top Gear" har nypremiär den 31 maj. Se det och en rad andra kvalitetsprogram under två riktigt brittiska veckor!

Top Gear

Nu är världens mest sedda faktaprogram äntligen tillbaka. När den 23:e säsongen startar leds programmet av Chris Evans och vid sin sida har han bland andra Matt le Blanc från serien "Vänner". Det blir sedvanliga motoräventyr och filmer från hela världen, spänning och dramatik, nya koncept såväl som bekanta "Star in a Reasonably Priced Car och givetvis: The Stig. Vad skulle Top Gear vara utan honom?

Missa inte premiären Top Gear som sänds tisdag 31 maj kl. 22.00 på BBC Brit (sen hinner du även med det andra programmet den 7 juni innan frivisningen är över). Du som är TiVo-kund kan även göra en Serieinspelning.

Tv-Nyhter-Nigel Latta spränger saker

Nigel Latta Blows Stuff Up

Nigel Latta, en passionerad vetenskapsentusiast, tar med tittarna på en fartfylld expedition där varje avsnitt är ett försök att ta reda på hur världen verkligen fungerar. Glas kommer att krossas, hus kommer att antändas, bilar kommer att krascha, blixtar slå ner och programledare falla fritt!

Sänds onsdagar kl 20.45 på BBC Earth.

Tv-Nyheter-Luriga djur

World’s Sneakiest Animals

Programledaren Chris Packham visar hur olika djur har utvecklat smarta trick och djävulska strategier för att överleva i naturen. Här ser du fågelungar utklädda som larver, uttrar som kräver ersättning efter att ha kidnappat andras ungar och fåglar som lurar andra arter att ta hand om deras egna. Här ser du naturens listigaste bedragare som gör vad som helst för att överleva.

Sänds söndagar kl 18.00 på BBC Earth.

Tv-Nyheter-QI

QI – Världens kanske klurigaste frågesport

Stephen Fry är tillbaka med ytterligare en säsong av frågetävlingen som testar de dunklaste delarna av deltagarnas allmänbildning. Poäng delas ut både för intressanta och korrekta svar. Ämnena varierar från litteratur till landmärken och den ständige panelmedlemmen Alan Davies får sällskap av en varierande skara tävlanden.

Sänds söndagar kl 22.45 på BBC Brit.

Tv-Nyheter-Graham Norton

The Graham Norton Show

Den satiriska programledaren från Irland återvänder med en ny säsong av Graham Norton Show. Varje avsnitt är smockfullt av prat, komedi, kändisskvaller och allmänna konstigheter. Och det bjuds på precis så mycket vågat material att tittarna rodnar av förtjusning. I slutet av varje avsnitt presenterar Graham några av de mest populära musiknumren för tillfället.

Sänds söndagar kl 22.00 på BBC Brit.

Hur du ser frivisningen

Du ser kanalen BBC Earth på kanalplats 50 och BBC Brit på kanalplats 63. Så nu är det bara att ladda upp i soffan med fish ’n chips, en rejäl kanna te, mängder av scones med clotted cream och några shortbread cookies. Sen kan du se engelsk tv av bästa märke i två härliga veckor!

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer