För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Frivisning av Disneys kanaler

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Som uppladdning inför höstlovet kan barn i alla åldrar se så mycket av Disneys filmer och serier som de bara orkar. Frivisningen gäller under hela oktober och omfattar alla Disneys kanaler i vårt utbud: Disney Channel, Disney XD och Disney Junior.

Eftersom kanalerna även finns i Com Hem Play så kan äventyren avnjutas var som helst. Kanske i bilen på väg till farmor och farfar?

Några av serierna du kan se

Med tre fullmatade kanaler som sänder större delen av dygnet kan det vara svårt att välja vad man ska se. Här kommer därför några tips:

Doktor McStuffins

I ”Doktor McStuffins” får vi följa 6-åriga ”Doktor” McStuffins som hjälper skadade gosedjur i den kliniken hon har byggt upp i sin trädgård. Serien är fylld av fantasi och fina berättelser och lyfter fram vikten att ta hand om sig själv och andra.

Doktor McStuffins sänds vardagar 7.30 på Disney Jr. Kanalplats 155.

Star Wars: The Freemaker Adventures

StarWars-med-logga

I ”Star Wars: The Freemaker Adventures” möter vi ett gäng bärgare som säljer och bygger stjärnskepp gjorda av rymdskrot. När de upptäcker en länk till kraften via en urgammal artefakt, ger de sig ut på en storslagen kamp mot Imperiet.

Star Wars: The Freemaker Adventures sänds söndagar 9.35 på Disney XD. Kanalplats 156.

Soy Luna

Tv - nyheter - Disney - Soy Luna

Luna, en tankspridd tonåring, lever ett lyckligt liv i Mexiko med sina adoptivföräldrar. Hon upptäcker, från en tidig ålder, hur kärlek kan göra skillnad när hon och hennes familj blir tvungna att flytta till Buenos Aires. Hon är en ung flicka med stor iakttagelseförmåga och hon övergavs när hon bara var ett spädbarn. Anledningen till det är inte vad vi först tror.

Nu när hon blivit äldre träffar hon på nya ansikten som kanske inte är så nya trots allt. De kommer från platser och situationer som är väldigt främmande jämfört med det liv hon vant sig vid. De kan också visa henne vägen till hennes ursprung. Samtidigt, kommer hon att lära sig att passion, vänskap och kärlek alltid kommer att ge henne trygghet, vilken väg hon än väljer att ta.

Soy Luna visas måndagar och fredagar kl 18.30 på Disney Channel, som du hittar på kanalplats 154. Seriestart måndag 10 oktober.

Så ser du Disneys kanaler efter frivisningen

Alla Disneykanalerna ingår i vårt tv-abonnemang TV Guld. Du kan också köpa kanalerna separat om du har något av våra andra tv-abonnemang.

TV Guld

Disney Channel
Disney Junior
Disney XD

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer

Premiär för The Missing

13 oktober 2016

Från den 13 oktober kan du se hela första säsongen av den hyllade BBC-serien The Missing i playtjänsten Cirkus.

Läs mer
Visa fler nyheter