Frivisning av tecknade favoriter

Nu frivisar vi barnens favoriter från Cartoon Network och Boomerang fram till den 10 januari. Titta direkt på din tv eller streama när du vill från playbiblioteken i Comhem Play.
Scooby doo

Scooby Doo

Förbered dig på spöken, skratt och mycket mat med Scooby-Doo och gänget! Häng med Scooby, Shaggy, Daphne, Velma och Fred när de ger sig ut på äventyr i Mysteriebilen - inga fall är för små för att lösa! Scooby må vara en mycket stor hund, men han är en ännu större fegis. Kan han och Shaggy hålla modet uppe länge nog för att hjälpa gänget att fånga skurken?

Tom&Jerry 1280x720

Tom och Jerry

De tecknade favoriterna Tom och Jerry är tillbaka med nya tokiga upptåg och fler fartfyllda jakter. Varje avsnitt blir en ny katt och råtta-lek mellan de eviga rivalerna där kampen kan utspela sig i allt från medeltida slott till vetenskapliga laboratorium. Samla hela familjen och skratta gott åt alla roliga äventyr. Se Tom och Jerry varje dag kl 16.00 på Boomerang.

Master-Moley 1280x720

Master Moley

I Master Moley: A Royal Invitation får vi följa med in i mullvadarnas hemliga värld när Master Moley ger sig ut på äventyr. Han ska nämligen för första gången upp i världen ovanför för att söka hjälp hos drottningen. Master Moley: A Royal Invitation har premiär 28 november kl 9.00 på Boomerang.

Fungies 1280x720

Fungies

Fungies är ett litet svampfolk, som trots sin storlek ger sig ut på stora äventyr. Här finns karaktärer som Seth, en 10-årig blivande Fungie-vetenskapsman, hans konstnärliga storebror Pascal, tvillingarna och mamman, doktor Nancy. Välkommen till Fungiestan och äventyr när de utforska den vilda världen omkring dem! Du kan se den nya serien Fungies varje dag kl 18.30 på Cartoon Network.

Content med logga 1280x720

LEGO Ninjago

Det är dags för Ninjas att testa alla sina Spinjitzu-färdigheter i en helt ny miljö. Hur kommer det gå att bekämpa de till synes ostoppbara röda visirerna och besegra Unagami i spelet Prime Empire? Gör dig redo för nya episka utmaningar och gravitationskrävande ninjahopp. De nya avsnitten av LEGO Ninjago sänds på Cartoon Network kl 16.30 från och med 16 november.

TTG! 1280x720

Teen Titans Go!

Följ med på helt nya och roliga äventyr med Teen Titans Go! Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy är superhjältar som räddar dagen, men vad händer när de inte bekämpar brottslighet? Följ med Teen Titans och se vilken typ av kaos deras förhållande orsakar härnäst.

BaraBjörnar med logga 1280x720

Bara björnar: filmen

När Grizz, Panda och Isbjörn uppmärksammas av Avdelningen för vilddjurskontroll, vänds deras värld upp och ner. Följ med björnarna när de ger sig ut på sitt största äventyr någonsin. Filmen har premiär 7 november kl 10.00 på Cartoon Network.

Mer om kanalerna och frivisningen

Boomerang (kanalplats: 158) vänder sig till de yngre barnen i familjen med en blandning av klassiker och helt nya tecknade serier.

Cartoon Network (kanalplats: 150) kommer med en färgstark kavalkad av knäppa karaktärer och roliga berättelser.

Fram till den 10 januari är samtliga program från de båda kanalerna tillgängliga för frivisning. Dessutom hittar du massor av underhållning i playbiblioteken i TiVo, Tv Hub och Comhem Play.