Frivisning av Viasat Film

Nu frivisar vi Viasat Film med massor av filmer och serier för dig som är digital-tv-kund. Se rymdäventyret The Martian och andra storfilmer fram till den 23 september.
The Martian© 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Under frivisningen kan du ta del av allt från spännande actionfilmer och thrillers till romantiska draman och hejdlösa komedier. Filmkanalerna visar också populära familjefilmer och för barnen finns det mängder av animerade äventyr. Här under får du några filmtips, men det finns mycket mer att njuta av under frivisningen. Se något bra ikväll!

The Martian

Astronauten Mark Watney blir kvarlämnad på Mars när besättningen tror att han omkommit i en kraftig storm i rymden. Ensam kvar måste han hitta ett sätt att överleva och signalera till jorden att han lever. Hans eventuella räddning är över 20 miljoner mil bort. Med bland andra Matt Damon, Jessica Chastain och Kristen Wiig.
Tv-nyhter-fyren-viasat

Fyren mellan haven

Fyrvaktaren Tom Sherbourne och hans glädjestrålande och käcka Isabel lever tillsammans i äktenskaplig lycka på en avsides belägen, karg och oländig ö utanför Australiens kust. Men deras vindpinade värld kapsejsar när Isabel får veta att hon inte kan få barn. Se Alicia Vikander och Michael Fassbender i en passionerad berättelse om kärlek, hopp och ett ödesdigert val.

Tv-nyheter-doris-viasat

Hitta Doris

Glömska Doris lever ett härligt liv vid revet tillsammans med Nemo och Marvin. Plötsligt en dag minns att hon att hon har en familj, som kanske letar efter henne. Tillsammans beger sig trion av på ett äventyr över havet mot Kalifornien och det berömda Marinlivsinstitutet med dess stora akvarium. För att hitta sina föräldrar tar Doris hjälp av akvariets spektakulära innevånare.

Så ser du frivisningen

Hitta kanalplatser för frivisningen här eller i vår kanalplatslista. Titta hemma eller var du vill med Com Hem Play.

KanalplatsKanal
85Viasat Film Premiere
86Viasat Series HD
87Viasat Film Family
88Viasat Film Action
90Viasat Film Hits
91Viasat Series
97Viasat Film Premiere HD
140Viasat Film Hits HD
141Viasat Film Action HD