Testa C More Standard utan kostnad

Under perioden 25 till 30 december frivisar vi C More Standard, med massor av filmer och serier. Passa på och testa utan kostnad!
Assassin's Creed

Under frivisningen kan du se allt från actionäventyret Assassin’s Creed, till hyllade svenska dramakomedin Måste gitt och populära familjefilmer som Pettson & Findus – Juligheter.

Det enda som krävs för att ta del av frivisningen är att du har ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Vad kan jag se?

Under frivisningen kan du bland annat se de här filmerna och serierna:

Assassin's Creed

Callum Lynch upptäcker en dag att hans släkt tillhör ett hemligt och uråldrigt sällskap, Assassinerna, som under århundraden kämpat mot den maktfullkomliga Tempelherreorden. Genom revolutionerande teknik kan Callum virtuellt transportera sig till det förflutna och uppleva vad hans förfäder slogs för. Actionäventyr baserat på den populära dataspelsserien "Assassin's Creed".

Pettson & Findus - Juligheter

Pettsson-Findus-C-More-Standard-Frivisning-c
Ett fartfyllt äventyr för hela familjen. Det närmar sig jul, och hemma hos Pettson och Findus är förberedelserna i full gång. Båda två är övertygade om att den här julen ska bli den bästa någonsin, men så går till synes allt snett. Findus börjar oroa sig för att högtiden ska behöva ställas in helt, och planerar därför ett eget firande.

Sisters

Sisters C More Standard Frivisning
Kate och Maura är två vuxna systrar som kallas hem för att rensa upp bland sina saker innan föräldrarna säljer huset. De är dock inte redo att skiljas från sitt gamla hem, och bestämmer de sig för att ställa till med en sista fest för att återuppliva gamla minnen. Huvudrollerna i "Sisters" spelas av Amy Poehler och Tina Fey, som får sällskap av flera kollegor från komedishowen Saturday Night Live.

Måste gitt

Den kritikerhyllade dramakomedin om Metin, en småkriminell ung man i Stockholmsförorten Jordbro. Han drömmer sig bort från sin tillvaro i förorten och skriver ner alla händelser, känslor och åsikter i en stor dagbok. Men så en dag tappar han bort dagboken, och paniken sprider sig - tänk om den hamnar i fel händer? En sak är i alla fall säker, inget kommer att bli sig likt...

Modus

Modus-C-More-Standard-Frivisning-nyhet-c
Succéserien "Modus" kretsar kring kriminalpsykologen Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman). Den första säsongen kretsade kring jakten på en iskall mördare med kopplingar till ett internationellt nätverk och i andra säsongen kidnappas USA:s president under ett statsbesök i Stockholm. Serien är skapad av Emmy-belönade manusförfattare och baseras på deckardrottningen Anne Holts böcker.

Gåsmamman

I "Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

Så hittar du C More

Alla kanaler i C More Standard ingår i frivisningen och du hittar dem på följande kanalplatser:

Kanal   Kanalplats
C More First79
C More First HD84
C More Hits80
C More Hits HD118
C More Series82
C More Series HD119
C More Stars83
C More Stars HD81
SF-kanalen98

Mycket nöje!