Frivisning på TNT ger dig mängder av serier

För dig som är digital-tv-kund frivisar vi kanalen TNT ända fram till månadsskiftet, så du kan börja följa serier som du kanske inte sett tidigare. Dessutom finns serier som du kan se när du själv vill.

Det finns både serier som du kan följa på kanalplats 40 (på sändningstiderna nedan) och serier som du kan se när du vill. Dem hittar du lätt under Play & Film både i TiVo och i Com Hem Play. I appen kan du dessutom ta med dig underhållningen vart du vill i hela Sverige. Här har vi några tips på de program som vi speciellt rekommenderar.

Incorporated

Science fiction-thrillerserien utspelar sig år 2074, när flera länder har gått i konkurs på grund av olika kriser och klimatförändringar och istället styr enskilda företag världen med järnhand. Den unge affärsmannen Ben Larson har fått reda på att hans gamla ungdomskärlek är i knipa på världens största företag, Spiga Biotech, ett företag med obegränsat med makt.

Fast besluten om att rädda henne försöker han infiltrera det farliga företaget under falsk identitet. Hans mål är att nå så högt upp i hierarkin att han får tillgång till Spigas hemliga klubbar och aktiviteter. Tyvärr är Ben inte den enda med en hemlig agenda på företaget...

Sänds måndagar kl. 21.55 på TNT (kanalplats 40)

Tv-nyheter-TheGlades

The Glades

I sökandet efter ett lugnare liv flyttar polisen Jim Longworth från Chicago till den lilla sömniga staden Palm Glade i Florida. Efter att ha anslutit sig till Florida Department of Law Enforcement blir han snart varse att invånarna i staden inte är fullt så laglydiga som han trott. Ständigt dyker det upp nya döda människor.

Hur ska man kunna koppla av när man hela tiden kallas av golfbanan och tillbaka till arbetet? Kanske om Longworth inte var så bra på att lösa dessa fall skulle han haft mer tid för fritid.

Sänds vardagar kl 21.00 på TNT (kanalplats 40)

Tv-nyheter-GoodBehavior

Good behavior

Letty Raines (Michelle Dockery, känd från rollen som Lady Mary i Downton Abbey) har ett förflutet som tjuv och bedragerska, men har nu bestämt sig för att bli laglydig och leva ett liv i frihet. Hög moral, mycket pengar och inte minst ett gott uppförande, gör att hon släpps ut från fängelset.

Hon arbetar som servitris och hon sköter sitt jobb till en början, men det dröjer inte länge innan hon faller tillbaka i gamla vanor och missbruk – ett missbruk som leder henne in på brottets bana återigen. Hon möter den charmiga och kalla lönnmördaren Javier (Juan Diego Botto) som inser att han kan ha nytta av Lettys kvickhet och klurighet.

Dramaserien Good Behavior handlar om en mörk värld där den sociala bakgrunden spelar stor roll och där det är kärleken som skapar hopp i livet.

Streama hela säsong 1 i Com Hem Play och i TiVo

Tv-nyheter-SearchParty

Search Party

Dory och och hennes karismatiska och narcissistiska vänner försöker hitta sin identitet och plats i livet. Särskilt Dory vill ge sig ut i världen, eftersom hon tycker att hennes eget liv är lite trivialt. En dag upptäcker de att en tidigare bekant från skolan har försvunnit och för Dory blir sökandet en fast punkt i livet. Tillsammans reser de bort från det bekväma stadslivet för att hitta den försvunna flickan Chantal.

Komediserien Search Party utspelar sig i New Yorks trendiga stadsdel Williamsburg och handlar om ungdomar som gör övergången till vuxenlivet till en fantastisk upplevelse med bara möjligheter – en upplevelse som gör att man glömmer bort allt det tråkiga med att bli vuxen.

Streama hela säsong 1 i Com Hem Play och i TiVo

Tv-nyheter-ShutEye

Shut eye

Jeffrey Donovan (Fargo, Burn Notice) spelar huvudrollen som Charlie, en före detta trollkonstnär som nu svindlar sina kunder genom den lilla kedja med spådomssalonger som han driver för familjen Marks. De i sin tur kontrollerar ett betydligt större svindlerinätverk i Los Angeles.

Charlie tjänar sitt levebröd genom att låtsas vara synsk, men när han en dag får ett kraftigt slag i huvudet, börjar det hända märkliga saker med hans tankar. Under en hypnoslektion upptäcker han för första gången att han har förmågan att kunna se helt andra saker. Detta ger upphov till nya prioriteringar och kanske en uppgörelse med både familjen Marks och det förflutna.

Streama hela säsong 1 i Com Hem Play och i TiVo.

Fortsätt titta på TNT

När frivisningen är över kan du fortsätta följa serierna om du ser till att kanalen ingår i ditt utbud. TNT ingår i våra abonnemang TV Guld och TV Silver. Du kan även lägga till kanalen till ditt nuvarande abonnemang som en tillvalskanal.