Dags för frivisning av Viasat Film

Fram till och med den 21 oktober frivisar vi Viasats alla filmkanaler! Dessutom är det frivisning på playbiblioteket Viasat Film, där du ser filmerna när du själv vill.
Borg

Du ser Borg på Viasat Film Premiere eller i playbiblioteket Viasat Film under hela frivisningen

©2018 Nordisk Film

Det finns många filmer att välja mellan under de 10 dagarna som frivisningen pågår. Låt oss bjuda på några tips!

Borg

Borg är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.
Se Borg direkt i Com Hem Play

wind-river

Wind River

En flicka av uramerikanskt ursprung hittas död av lokale viltvårdaren Cory Lambert. För att lösa fallet skickar FBI Jane Banner från Las Vegas-kontoret, som anländer i en vräkig suv. Tillsammans tvingas detta högst omaka par att samarbeta i jakten på mördaren.
Se Wind River direkt i Com Hem Play

den-otroliga

Den otroliga historien om det jättestora päronet

Elefanten Sebastian och katten Mitcho bor i den lilla kuststaden Solby. En dag hittar de en flaskpost från den försvunna borgmästaren som berättar att han är strandad på en ö. I flaskan ligger också ett litet frö som visar sig bli ett jättestort päron. Vännerna gör om päronet till en båt och ger sig ut på vattnet...
Se filmen direkt i Com Hem Play

blade-runner

Blade Runner 2049

Trettio år har gått sedan sist. En ny blade runner - Los Angeles-polisen K - avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard, en tidigare blade runner som varit försvunnen i tre decennier.
Se Blade Runner 2049 direkt i Com Hem Play

big-sick

The Big Sick

Kumail vet redan innan han träffar Emily att det inte är okomplicerat att övervinna uråldriga traditioner och skyhöga förväntningar hos sin familj. Föräldrarnas högsta önskan är nämligen att han utbildar sig till advokat och gifter sig med en välutbildad tjej av pakistanskt ursprung. Istället blir Kumail ståuppkomiker och skådespelare. Dessutom blir han kär i Emily, som inte alls motsvarar familjens bild av den perfekta hustrun. När han påminner föräldrarna om att de flyttat till USA just för att kunna förverkliga sina drömmar är familjekrisen ett faktum.
Se The Big Sick direkt i Com Hem Play

Här hittar du kanalerna

Alla kanaler finns i Com Hem Play och du kan förstås titta på din tv med din vanliga digitalbox där hemma.
Viasat Series HD (86)
Viasat Film Family (87)
Viasat Film Premiere HD (kanalplats 97)
Viasat Film Action HD (141)
Viasat Film Hits HD (140)