Frossa i Tom Cruise med Paramount+

Tom Cruise kräver kanske ingen närmare presentation - han är helt enkelt en av de mest kända skådespelarna i Hollywood. Passa på och kolla in både nya och gamla filmer!
Top Gun©2018 by Paramount Pictures. All Rights Reserved

Karriären startade redan i början på 1980-talet och det var med Top Gun från 1986 som Tom Cruise fick sitt stora genombrott. Han har varit mycket produktiv ända sedan dess och i princip alla filmer han medverkat i har blivit kassasuccéer. Han är tillsammans med Tom Hanks den enda manliga skådespelare som mer än sju gånger varit med i filmer som omsatt mer än 100 miljoner dollar.

Med Paramount+ - som ingår i TV Guld - kan du frossa i både nya Tom Cruise-filmer. Återupplev Firman och Top Gun, eller se de nyare filmerna om Jack Reacher. Du väljer!

Top Gun

Vid ett möte med fientligt flyg, får jaktpiloten Mavericks rotekompis panik. Maverick lyckas med nästan inget bränsle kvar hjälpa honom tillbaka till hangarfartyget. Rotekompisen begär efteråt avsked och Maverick får dennes plats på Top Gun - en skola för de allra bästa av amerikanska flottans jaktpiloter. Detta blir upptakten till ett spännande äventyr med kärlek, humor och häftiga flygscener som gått till historien.

Se Top Gun i Com Hem Play

Vanilla Sky

Vanilla-Sky-Tom-Cruise-810x455-c

David Aames är en ung, snygg förlagspamp med gott om pengar som kan få allt han önskar. Ändå verkar det som om något saknas i Davids liv. En kväll träffar han sin drömkvinna och tror sig ha funnit den pusselbit som fattades. Men ett ödesdigert möte med en svartsjuk älskarinna vänder upp och ner på Davids tillvaro och skickar in honom i ett kaos av romantik, sex, misstänksamhet och drömmar...

Se Vanilla Sky i Com Hem Play

Jack Reacher

Jack-Reacher-Paramount+-810x455-c

När en ensam prickskytt tar livet av fem personer med sex skott pekar alla bevis på den person som polisen anhållit. I förhören har den misstänkte enbart en sak att säga: ”Hämta Jack Reacher”. Under den dramatiska jakten på sanningen ställs Jack Reacher mot en oväntad fiende som både är extremt våldsam och bär på en hemlighet. Bygger på Lee Childs bok ”Prickskytten”.

Se Jack Reacher i Com Hem Play

Jack Reacher: Never Go Back

Jack-Reacher-Tom-Cruise-Paramount+-c

Susan Turner har tagit över Jacks Reachers gamla utredningsenhet. När hon arresteras för landsförräderi måste Reacher frita henne från arresten. Snart inser han att gripandet bara är en liten del av en större konspiration, som det är upp till honom att avslöja innan den kostar dem båda livet. På flykt undan lagen upptäcker Reacher en hemlighet från hans förflutna, vilken kan komma att förändra hans liv för alltid.

Se Jack Reacher: Never Go Back i Com Hem Play

Firman

Firman Tom Cruise Paramount+ 810x455

Mitch är en mycket eftersökt ung jurist. När han får ett extremt bra erbjudande från en liten jurist firma i Memphis, blir han och hans fru Abby överlyckliga. Men väldigt snabbt blir Mitch orolig över "Firmans" klienter, och blir kontaktad av FBI som undersöker "Firmans" kopplingar till maffian.

Se Firman i Com Hem Play

Paramount+ ingår i abonnemanget TV Guld