Svenska rallyt sänds i SVT

Full fart i Värmlandsskogarna

Svenska rallyt är en av årets höjdpunkter för alla som är intresserade av motorsport. Men även den som inte är insatt i hästkrafter och bilmodeller blir fascinerad över hur fort det går att köra på smala, och hala, skogsvägar.

Även om topplistan i rally-vm i dagsläget inte innehåller några svenska namn, så är rallysporten djupt rotad i den svenska folksjälen, och intresset för Svenska rallyt är lika stort som det någonsin varit. Och i klasserna strax under den yppersta eliten hittar vi många svenska talanger, vars framfart i Värmlandsskogarna ska bli intressant att följa.

SVT står sedvanligt för en diger bevakning av tävlingarna, med såväl direktsändningar, sammandrag som magasinsprogram. Nytt för i år är att man direktsänder båda etapperna på den klassiska sträckan Vargåsen, där det legendariska hoppet Colin’s Crest är den givna höjdpunkten.

Tips: Med TiVo-funktionen Snabbrepris kan du enkelt spola tillbaka åtta sekunder. En del hopp vid Colin’s Crest vill man ju se igen!

Missa inget snösprut

Sport gör sig bäst i HD och rally är såklart inget undantag. SVT1 HD hittar du på kanalplats 21 och SVT2 HD har plats 22. SVT:s HD-kanaler ingår i alla våra kanalpaket.

Sändningarna från Svenska rallyt startar torsdag 11 februari 20.00 i SVT24 och avslutas i SVT2 på söndag 14 februari 22.55.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter