För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Svenska rallyt sänds i SVT

Full fart i Värmlandsskogarna

Svenska rallyt är en av årets höjdpunkter för alla som är intresserade av motorsport. Men även den som inte är insatt i hästkrafter och bilmodeller blir fascinerad över hur fort det går att köra på smala, och hala, skogsvägar.

Även om topplistan i rally-vm i dagsläget inte innehåller några svenska namn, så är rallysporten djupt rotad i den svenska folksjälen, och intresset för Svenska rallyt är lika stort som det någonsin varit. Och i klasserna strax under den yppersta eliten hittar vi många svenska talanger, vars framfart i Värmlandsskogarna ska bli intressant att följa.

SVT står sedvanligt för en diger bevakning av tävlingarna, med såväl direktsändningar, sammandrag som magasinsprogram. Nytt för i år är att man direktsänder båda etapperna på den klassiska sträckan Vargåsen, där det legendariska hoppet Colin’s Crest är den givna höjdpunkten.

Tips: Med TiVo-funktionen Snabbrepris kan du enkelt spola tillbaka åtta sekunder. En del hopp vid Colin’s Crest vill man ju se igen!

Missa inget snösprut

Sport gör sig bäst i HD och rally är såklart inget undantag. SVT1 HD hittar du på kanalplats 21 och SVT2 HD har plats 22. SVT:s HD-kanaler ingår i alla våra kanalpaket.

Sändningarna från Svenska rallyt startar torsdag 11 februari 20.00 i SVT24 och avslutas i SVT2 på söndag 14 februari 22.55.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer