För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Svenska rallyt sänds i SVT

Full fart i Värmlandsskogarna

Svenska rallyt är en av årets höjdpunkter för alla som är intresserade av motorsport. Men även den som inte är insatt i hästkrafter och bilmodeller blir fascinerad över hur fort det går att köra på smala, och hala, skogsvägar.

Även om topplistan i rally-vm i dagsläget inte innehåller några svenska namn, så är rallysporten djupt rotad i den svenska folksjälen, och intresset för Svenska rallyt är lika stort som det någonsin varit. Och i klasserna strax under den yppersta eliten hittar vi många svenska talanger, vars framfart i Värmlandsskogarna ska bli intressant att följa.

SVT står sedvanligt för en diger bevakning av tävlingarna, med såväl direktsändningar, sammandrag som magasinsprogram. Nytt för i år är att man direktsänder båda etapperna på den klassiska sträckan Vargåsen, där det legendariska hoppet Colin’s Crest är den givna höjdpunkten.

Tips: Med TiVo-funktionen Snabbrepris kan du enkelt spola tillbaka åtta sekunder. En del hopp vid Colin’s Crest vill man ju se igen!

Missa inget snösprut

Sport gör sig bäst i HD och rally är såklart inget undantag. SVT1 HD hittar du på kanalplats 21 och SVT2 HD har plats 22. SVT:s HD-kanaler ingår i alla våra kanalpaket.

Sändningarna från Svenska rallyt startar torsdag 11 februari 20.00 i SVT24 och avslutas i SVT2 på söndag 14 februari 22.55.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter