För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Game of Thrones på C More, säsong 6

Game of Thrones® säsong 6

Det känns som en evighet sedan det sista avsnittet av den femte säsongen sändes. Men väntan på nästa säsong är snart över för alla oss som älskar Game of Thrones.

Klockan 03.00 natten till måndagen den 25 april har den sjätte säsongen av en av världens mest populära tv-serier premiär på C More Series (avsnittet visas även på måndagen klockan 21.00 i samma kanal).

Nya allianser bildas, samtidigt som tidigare okända maktspelare äntrar scenen. Daenerys har hamnat i ödemarken, medan Cersei är fylld av hämndlystnad. Bran Stark, som med hjälp av korpen med tre ögon lär sig att bemästra sina krafter, är tillbaka i handlingen.

I den nya säsongen får vi se skådespelarna från tidigare säsonger, som Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke och Nikolaj Coster-Waldau men även svenske Max von Sydow i rollistan.

Hur gick det för Stannis? Vad hände med Sansa Stark? Och framför allt: är Jon Snow verkligen död? Snart får vi äntligen svar på frågorna.

Så ser du Game of Thrones

För att kunna se Game of Thrones behöver du ett abonnemang på C More. I TiVo kan du även se avsnitten när du vill under Play & Film / Play / Playtjänster / C More / Serier. Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=w_hDHvzm6Ho
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer