Game of Thrones på C More, säsong 6

Game of Thrones® säsong 6

Det känns som en evighet sedan det sista avsnittet av den femte säsongen sändes. Men väntan på nästa säsong är snart över för alla oss som älskar Game of Thrones.

Klockan 03.00 natten till måndagen den 25 april har den sjätte säsongen av en av världens mest populära tv-serier premiär på C More Series (avsnittet visas även på måndagen klockan 21.00 i samma kanal).

Nya allianser bildas, samtidigt som tidigare okända maktspelare äntrar scenen. Daenerys har hamnat i ödemarken, medan Cersei är fylld av hämndlystnad. Bran Stark, som med hjälp av korpen med tre ögon lär sig att bemästra sina krafter, är tillbaka i handlingen.

I den nya säsongen får vi se skådespelarna från tidigare säsonger, som Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke och Nikolaj Coster-Waldau men även svenske Max von Sydow i rollistan.

Hur gick det för Stannis? Vad hände med Sansa Stark? Och framför allt: är Jon Snow verkligen död? Snart får vi äntligen svar på frågorna.

Så ser du Game of Thrones

För att kunna se Game of Thrones behöver du ett abonnemang på C More. I TiVo kan du även se avsnitten när du vill under Play & Film / Play / Playtjänster / C More / Serier. Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=w_hDHvzm6Ho

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter