För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Game of Thrones på C More, säsong 6

Game of Thrones® säsong 6

Det känns som en evighet sedan det sista avsnittet av den femte säsongen sändes. Men väntan på nästa säsong är snart över för alla oss som älskar Game of Thrones.

Klockan 03.00 natten till måndagen den 25 april har den sjätte säsongen av en av världens mest populära tv-serier premiär på C More Series (avsnittet visas även på måndagen klockan 21.00 i samma kanal).

Nya allianser bildas, samtidigt som tidigare okända maktspelare äntrar scenen. Daenerys har hamnat i ödemarken, medan Cersei är fylld av hämndlystnad. Bran Stark, som med hjälp av korpen med tre ögon lär sig att bemästra sina krafter, är tillbaka i handlingen.

I den nya säsongen får vi se skådespelarna från tidigare säsonger, som Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke och Nikolaj Coster-Waldau men även svenske Max von Sydow i rollistan.

Hur gick det för Stannis? Vad hände med Sansa Stark? Och framför allt: är Jon Snow verkligen död? Snart får vi äntligen svar på frågorna.

Så ser du Game of Thrones

För att kunna se Game of Thrones behöver du ett abonnemang på C More. I TiVo kan du även se avsnitten när du vill under Play & Film / Play / Playtjänster / C More / Serier. Med TiVo kan du också göra en Serieinspelning för att inte missa en sekund av hela säsongen.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=w_hDHvzm6Ho

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter