Gamla godingar från Paramount+

Nu när höstmörkret är här är det skönt att kolla in en bra film. Och varför inte en riktig klassiker som Gudfadern, Frukost på Tiffany's, True Grit eller Chinatown? Alla finns i playtjänsten Paramount+.
© 2017 Paramount Pictures.

I början av oktober lanserade vi playtjänsten Paramount+ som ger dig såväl de senaste filmerna från Paramount Studios, som klassiker från deras stora filmbibliotek. Kanske någon av nedanstående gamla godingar passar ikväll?

Gudfaderntrilogin

Gudfadern är en våldsam och rå skildring av den sicilianska familjens kamp för att behålla makten i efterkrigstidens USA präglat av korruption, bedrägeri och lögner. Francis Ford Coppolas mästerverk visar Marlon Brando i den Oscarsvinnande rollen som familjen Corleones överhuvud.

Du hittar alla tre Gudfadernfilmerna i Com Hem Play

Frukost på Tiffany's

Breakfast at Tiffanys Paramount 750 med logga

Holly, spelad av Audrey Hepburn, är en charmerande excentrisk playgirl i New York City som är fast besluten att gifta sig med en brasiliansk miljonär. George Peppard spelar hennes granne, en författare som sponsras av den förmögna Patricia Neal. Det är inte svårt att gissa sig till vem som är den rätte mannen för Holly.

Streama Frukost på Tiffany's i Com Hem Play

True Grit (1969)

True Grit Paramount 750 med logga
Den grälsjuke Rooster Cogburn (John Wayne) anlitas av en brådmogen ung flicka för att hitta den man som mördat hennes far och stulit familjens besparingar. När hon insisterar på att slå följe med den gamle räven Cogburn hettar det till rejält. Läget går från bekymmersamt till katastrofalt när en oerfaren men ivrig Texas Ranger ansluter till sällskapet.

Streama True Grit i Com Hem Play

Chinatown

Chinatown Paramount 750 med logga

Roman Polanskis klassiker med Jack Nicholson som privatdetektiven Jake Gittes, som får i uppdrag av den vackra societetsdamen (Faye Dunaway) att ta reda på hennes mans vänsterprasslande. Gittes hamnar i ett en snårig härva av dubbelspel, och råkar på både personliga och politiska skandaler. Hela historien får sin upplösning i en oförglömlig natt i Chinatown.

Streama Chinatown i Com Hem Play

Så ser du Paramount+

I Com Hem Play

Gå till "Play & Film/Play/Kategorier/Se Från", via menyn i Com Hem Play.

I TiVo

Tryck på knappen ”Play & Film” på fjärrkontrollen till din TiVo. Sen är det bara att välja menyn ”Playtjänster” och där finns playtjänsten Paramount+.

Paramount+ ingår utan extra kostnad i vårt abonnemang TV Guld.

Läs mer om Com Hem Play