Go go Power Rangers!

Nu har den senaste superhjältefilmen "Power Rangers" haft premiär i Play & Film i TiVo. I filmen som baseras på den kultklassiska tv-serien som blev populär under 90-talet, får vi följa fem gymnasieungdomar som vaknar med helt fantastiska superkrafter efter att ha hittat ett gammalt rymdskepp.

De fem ungdomarna får helt plötsligt fantastiska superkrafter efter att ha hittat ett gammalt rymdskepp. När de upptäcker att deras lilla hemstad Angel Grove – ja hela världen faktiskt – håller på att utplånas av aliens förstår de att ödet har valt ut just dem till att rädda planeten. För att uppfylla sitt öde som superhjältar måste de först övervinna sina personliga problem för att kunna förenas som POWER RANGERS.

I det efterlängtade actionäventyret ser vi Dacre Montgomery (Stranger Things) som Jason, Naomi Scott som Kimberly, RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl) som Billy, Becky G. som Trini och Ludi Lin som Zack.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=fAYIx0UEA6U

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Fjärrkontroll TiVo transparent

För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.