För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Efter det alltför tidiga uttåget ur OS, är det revanschsugna svenskor som går in i EM på hemmaplan. Nu handlar det om att först och främst ta sig vidare från gruppspelet till mellanrundan. De tre gruppspelsmatcherna är mot Spanien, Slovenien och Serbien, så det gäller att vara påkopplad från start i mästerskapet. Därefter går färden förhoppningsvis mot Göteborg för fortsatta framgångar.

Kommer Bundsen i målet med imponerande insatser under gruppspelet göra arenan till Johannas Hovet med hela svenska folket? Skapas succé i Scandinavium i slutspelet där hemmaspelare som Sand, Roberts och Odén från Göteborg får extra stöd? Kan det bli både Jerringpris och guld till Gulldén? Följ hela handbollsfesten 4-18 december.

Om det uppstår konkurrens om fjärrkontrollen de närmaste veckorna och du märker att någon knorrar: se till att sätta upp en sidspärr - ta tre snabba steg - och kasta dig ner i tv-soffan! Sen är det bara att öppna gurkburken, slå på dumburken och njuta av underhållningen.

Så ser du EM i handboll

Sveriges matcher visas på TV3, med det klassiska kommentatorsparet Robert Perlskog och Claes Hellgren (som har kommenterat mer än 30 mästerskap tillsammans) på följande tider.

  • Söndag 4 december 18.00 Sverige-Spanien
  • Tisdag 6 december 20.45 Slovenien-Sverige
  • Torsdag 8 december 20.45 Sverige-Serbien

Övriga länders matcher kommer att visas på TV3 och TV10.

TV3 ingår i alla våra abonnemang, men för att se matcherna i skarpaste HD-kvalitet rekommenderar vi TV3 HD. Den finns på kanalplats 23, ingår i TV Guld och TV Silver och kan även köpas som tillval. Om du inte är hemma och kan se matcherna, kan du ta dem med dig i appen Com Hem Play.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer