För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hajarnas vecka i Discovery Channel

Shark Week är tillbaka med en hel veckas nyproducerade hajdokumentärer på Discovery Channel. Med start söndagen den 9 augusti sänds dokumentärer producerade av världens mest namnkunniga marinbiologer, hajforskare och naturfilmare. Kanalen visar flera stycken varje kväll från klockan 21.00 i en hel vecka fram till lördagen den 15 augusti.

Shark Week är tillbaka med en hel veckas nyproducerade hajdokumentärer på Discovery Channel. Med start söndagen den 9 augusti sänds dokumentärer producerade av världens mest namnkunniga marinbiologer, hajforskare och naturfilmare. Kanalen visar flera stycken varje kväll från klockan 21.00 i en hel vecka fram till lördagen den 15 augusti.

Hajar hela veckan

Varför trivs vithajen så bra längs Floridas kust? Marinbiologen dr Greg Skomal bestämmer sig för att följa rovdjuren från Cape Cod för att hitta svar. Det gör han i dokumentären Shark Trek som inleder hajveckan klockan 21.00 på söndagen. Direkt efteråt, klockan 22.00 visas Monster Mako om den snabbaste hajen i hela världen. Vi som vågar får sen följa med till stranden där dödliga hajattacker sker med obehaglig precision vartannat år i Return of the Great White Serial Killer, som visas klockan 23.00 på samma söndag.

Senare i veckan får vi se hur amerikanska och kubanska hajforskare i ett unikt samarbete undersöker vattnen kring Kuba, hem åt en av världens största hajpopulationer. Kände hajfilmaren Dave Riggs fick närkontakt med en vithajshona i våras när dokumentären Super Predator filmades. Sammanfattningsvis blir det ett helt stim av dokumentärer hela veckan!

Discovery Channels Play-tjänst

För dig som har TiVo och tillgång till Play&Filmbutik finns även några utvalda dokumentärer som du kan se när du vill, var du vill och helt utan reklam. Dem hittar du under temat "Shark week" i Discovery Channel Play.

Bland annat finns Så jagar hajen, som visar hur hajattacker går till. Otroliga bilder från luften visar hur vithajar attackerar ett sälliknande lockbete. Jaws strikes Back undersöker på plats i Florida, hajattackernas centrum. Varför invaderar jättehajar statens kust? I Vithajen: från dödlig vinkel beger sig en grupp naturfilmare till Sydafrika för att försöka filma en vithaj från en ny vinkel. En titt på tidernas otäckaste berättelser om hajattacker får du i Mördarhajar och i Shark City får du följa med en äkta hajpolis på en magisk rundtur i den skyddade undervattensvärlden i Bahamas.

De här dokumentärerna kan du se redan från den 1 augusti och framåt, så du kan smygstarta inför Shark Week med att redan i förväg ha sett hur många hajar som helst!

Discovery Channel ingår i våra kanalpaket Tivo Max, TiVo Plus och TiVo Mellan men kan även köpas separat. I båda fallen ingår förstås även Play-tjänsten.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer