Han vann Sigge Eklunds TiVo

I vår tävling Vinn Sigges TiVo har du chansen att vinna författaren, regissören och podcast-stjärnan Sigge Eklunds egna TiVo. Om du lyckas fylla rätt svar på vad du tror Sigge söker på i sin TiVo, samt ger en motivering som faller juryn i smaken kan du kamma hem priset; Sigges alldeles egna och använda TiVo, med alla hans inspelningar, tummar upp och ner, samt ett tillhörande TiVo Max-abonnemang i 12 månader. Tävlingen är nu avslutad. Och vi har en vinnare: Grattis Calle Svensson.

I vår tävling Vinn Sigges TiVo har du chansen att vinna författaren, regissören och podcast-stjärnan Sigge Eklunds egna TiVo.

Om du lyckas fylla rätt svar på vad du tror Sigge söker på i sin TiVo, samt ger en motivering som faller juryn i smaken kan du kamma hem priset; Sigges alldeles egna och använda TiVo, med alla hans inspelningar, tummar upp och ner, samt ett tillhörande TiVo Max-abonnemang i 12 månader.

Tävlingen är nu avslutad. Och vi har en vinnare:

Grattis Calle Svensson, vinnare av Sigges TiVo tillsammans med ett 12 månaders abonnemang med en massa kanaler! Calle verkar vara en aktiv student och behöver en box som spelar in sånt han inte hinner med att se på grund av alla studentaktiviteter. Dessutom stort fan av Sigge. -Att få Sigges är största plus möjligt, älskar honom!! Bästa rösten i "radions/podcastens" historia! säger Calle.
En värdig vinnare, säger Com Hem. Grattis!

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter