För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Han vann Sigge Eklunds TiVo

I vår tävling Vinn Sigges TiVo har du chansen att vinna författaren, regissören och podcast-stjärnan Sigge Eklunds egna TiVo. Om du lyckas fylla rätt svar på vad du tror Sigge söker på i sin TiVo, samt ger en motivering som faller juryn i smaken kan du kamma hem priset; Sigges alldeles egna och använda TiVo, med alla hans inspelningar, tummar upp och ner, samt ett tillhörande TiVo Max-abonnemang i 12 månader. Tävlingen är nu avslutad. Och vi har en vinnare: Grattis Calle Svensson.

I vår tävling Vinn Sigges TiVo har du chansen att vinna författaren, regissören och podcast-stjärnan Sigge Eklunds egna TiVo.

Om du lyckas fylla rätt svar på vad du tror Sigge söker på i sin TiVo, samt ger en motivering som faller juryn i smaken kan du kamma hem priset; Sigges alldeles egna och använda TiVo, med alla hans inspelningar, tummar upp och ner, samt ett tillhörande TiVo Max-abonnemang i 12 månader.

Tävlingen är nu avslutad. Och vi har en vinnare:

Grattis Calle Svensson, vinnare av Sigges TiVo tillsammans med ett 12 månaders abonnemang med en massa kanaler! Calle verkar vara en aktiv student och behöver en box som spelar in sånt han inte hinner med att se på grund av alla studentaktiviteter. Dessutom stort fan av Sigge. -Att få Sigges är största plus möjligt, älskar honom!! Bästa rösten i "radions/podcastens" historia! säger Calle.
En värdig vinnare, säger Com Hem. Grattis!

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer